Szacuny
1
Napisanych postów
25
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
638
Witam. Niedługo będę mieszkał w Poznaniu, i już teraz szukam na jaką siłownię mógłbym chodzić. Interesuje mnie właśnie ta, o której napisałem w temacie. Chodził tam ktoś? Może macie jakąś ogólną opinię o siłowniach Pure Jatomi? Z góry dzięki za pomoc.
@Edit: Wie ktoś czy w galerii Stary Browar jest jakaś siłownia?
Zmieniony przez - siwylkw w dniu 2014-07-17 19:57:50
Szacuny
54
Napisanych postów
1357
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
57599
W browarze chyba nie ma.
Ale niedaleko masz galerię MM. Jest tam nowa siłownia.
Żona tam chodzi, póki co luzik. Sprzedali chyba ze 20 karnetów, więc jak spotkasz 5 osób na sali to jest max.
Zmieniony przez - pro666 w dniu 2014-07-17 20:50:58
Szacuny
1
Napisanych postów
25
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
638
pro666
W browarze chyba nie ma.
Ale niedaleko masz galerię MM. Jest tam nowa siłownia.
Żona tam chodzi, póki co luzik. Sprzedali chyba ze 20 karnetów, więc jak spotkasz 5 osób na sali to jest max.
Zmieniony przez - pro666 w dniu 2014-07-17 20:50:58
Dzięki. A jak ze sprzętem? Trenerzy pomagają? Tam mam 800m od uczelni, więc źle nie jest. Do tej co pisałem mam 500m pieszo. Tzn mówię tutaj od uczelni, a dokładnie jeszcze nie wiem gdzie będę mieszkał, więc to wszystko może się zmienić.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja się niedawno zapisałam do pure. Na początek są dwa zajęcia z trenerem - co do ich oceny, to jeszcze nie miałam. Wydaje mi się, że z pomocą, bez wykupienia osobistego trenera, to jest ciężko.
Szacuny
11026
Napisanych postów
31295
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
733915
Siłownie o których piszecie sa dobrze wyposażone,mozna zrobić dobry trening.
Ale jeżeli ktoś ma większe aspiracje,determinacje do pracy nad swoja sylwetka siłą-nie ma się co cackać-trochę dalej jest siłownia City Zen,do której nalezy wiele innych obiektów-pływalnia,boisko lekkoatletyczne,sala cardio i duża sala do gier zespołowych.
Do tego trenerem jest tam jeden z najlepszych kulturystów świata:Karol Małecki.
Jadąc przystanek dalej-kolejna super siłownia:Słodkiewicz Gym & Fitness-tam trenuje smietanka polskich kulturystów i nie tylko(vide program z treningu nóg ze Słodkiewiczem i Piotrem Klojzy.
Obok tejk siłowni -kolejna fajna-Przystań Poznania,gdzie codziennie można spotkać Sebastiana Szmyta i trenować pod jego okiem,często i Karol Małecki tam zagląda....