Szacuny
1
Napisanych postów
9
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
313
Witam! Jako że od września idę do Radomia do szkoły wreszcie będę miał dostęp do prawdziwej siłki :) I tu zaczyna się problem, która siłownia jest najbardziej odpowiadała by początkującemu, biednemu kulturyście.
Chciałbym dodatkowo chodzić na basen - więc odpowiadał by mi aqua park w słonecznej, jednak jest to bardziej fitness klub niż siłownia ( tak mi się wydaje).
Jeśli ktoś może proszę bardzo o podanie najbardziej odpowiednich miejsc wraz z cennikiem jeśli łaska :)
Szacuny
3
Napisanych postów
1034
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
14848
Aga sport na 1910 roku,dosc droga,ale wszystko jest, 14 zl jednorazowe wejscie, karnet na miesiac 100zl, Orion-jednorazowe wejscie 10 zl (obok radomiaka), karnet nie wiem ile ale wg mnie jest tam najprzyjemniej i sprzet b.bd, jest jakies miejsce na struga gdzie jednorazowe wejscie kosztuje 5 zl,dokladnej lokalizacji nie znam,ale sprzet stary i archaiczny
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
147
Na słonecznej są bardzo dobre warunki. Siłownia jest czysta, zadbana. Basen w karnecie, tak jak sobie życzysz. W okresiewakacyjnym karnet kosztuje 99zł dla studentów i chyba uczniow. W okresie szkolnym trzeba chyba dołożyć 2 dyszki. Tak jak mówię, siłownia godna polecenia. Chyba są zdjecia tej siłki w necie, to sobie zobacz ;p Pozdrawiam