"...bo są ludzie który zawsze mówią: "zostaw to, nie uda Ci się", wtedy zrób krok w przód, odwróć się i powiedz: "no to patrz". "
Pomogłem ? Podaruj SOG'a ;)
...
Napisał(a)
Witam. Chciałbym się dowiedzieć wszystkich informacji dotyczące Siłowni SŁOWIAN w Katowicach, a mianowicie jaka jest cena za karnet miesięczny (dla studenta), czy bardzo dużo ludzi, jak z klimatyzacją, muzyką, jaka atmosfera :) z Góry dziękuje za odpowiedz.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie doczekałem się informacji odpowiadającej na me pytanie więc postanowiłem przejechać się "na slepo" . Otóż dla zainteresowanych rozjaśnię te kwestie. Cena karnetu miesięcznego wynosi 80zł za miesiąc, zaś za wejście jednorazowe płaci się 7zł/h (jeżeli ktoś ćwiczy więcej niż godzinę to należy się dopłata O.o ), dla studentów za okazaniem legitymacji szkolnej kwota minimalizuje się do 5zł/h. Atmosfera na siłowni przyjemna, sprzęt wysokiego poziomu, szatnia czysta, prysznice są. Jedynymi minusami jest jak dla mnie to że jest tam troszkę za cicho jak dla mnie i to że hantle nie są opisane (waga). Mam nadzieje że komuś udało mi się pomóc. Pozdrawiam.
"...bo są ludzie który zawsze mówią: "zostaw to, nie uda Ci się", wtedy zrób krok w przód, odwróć się i powiedz: "no to patrz". "
...
Napisał(a)
Sprzęt wysokiego poziomu? Synu, ja nie mogę patrzeć na tą siłownię, jaka jest uboga.
http://www.sfd.pl/Niezbędne_minimum..._to_dać_z_siebie_maksium!_/_Regenat-t927995.html
Niezbędne minimum, to dać z siebie maksimum!
...
Napisał(a)
hmm, według mnie dobry sprzęt ;) dużo maszyn. Wczesniej chodziłem na Mysłowice-Hala , Mysłowice-Siła i jeżeli mam porównywać Słowian z tamtymi siłowniami sprzęt jest zdecydowanie dużo wyższego poziomu, logicznym faktem jest że nie ma takiego sprzętu jak na Uniw. / scc / ProActiv ale mimo to uważam że sprzet jest na dość wysokim poziomie. Tyle z mojej strony ;)
...
Napisał(a)
Jaki jest sprzęt na tej siłowni jeśli mogę wiedzieć? Ogólnie interesuje mnie coś na spalanie typu orbitrek czy bieżnia.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!