Szacuny
2
Napisanych postów
10
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
155
Witajcie ;) U mnie tam gdzie mieszkam w Mińsku Mazowieckim niestety nie ma porządnej siłowni :( A, że chodzę do stolicy do szkoły do Warszawy postanowiłem znaleźć tutaj dobrą siłownię :)
Okolice pragi południe :)
Cena jest moim największym .. wrogiem .. tak 120 to niestety max.
Chłopaki jeśli macie jakieś typy proszę o pomoc :)
Zmieniony przez - pioreq w dniu 2012-03-26 00:32:49
Szacuny
16
Napisanych postów
124
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
306
Poczytaj sobie o siłowni GoldsGym, ale tj. na Wilanowie. Jeśli chodzisz na siłkę, to sama sieć jest ci dokładnie znana. Dobry sprzęt, bez tłoku przy przyrządach, można na spokojnie ćwiczyć. Jeżeli możesz brykać na Wilanów to warto - jakby co, to pisz na PM
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
42
Jeśli temat nadal aktualny polecam Pure w Promenadzie. Ja płacę 99/mies przy umowie na 12 m-cy. Z tego co wiem (kumpel zarejestrował się kilka dni temu) cena jest nadal aktualna. Na ich stronie można pobrać karnet na jednorazowe wejście. Jakby co - mam jeszcze 1 karnet do oddania.
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
42
Nie na wszystkie, ale na te, które są w kasie fitness. Więc opadają Ci Złote Tarasy i Zodiak (przy m.centrum). Ale masz Promenadę, blue-city i Targówek. Dowiedziałem, się, że Pure będzie tworzyło w Warszawie sieć ok. 16 takich lokali (zakładam, że raczej przejmą obiekty, niż założą nowe).
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
42
A nie wiesz, jak jest, jakbym chciał się przenieść do nich z Promenady? Zodiak to platinum, a promenada to fitness. Normalna cena w zodiaku to podobno 250 zł. A mi się nie uśmiecha płacić tyle, a mieć ten sam sprzęt do w promenadzie... :(