Witam mam pytanie czy zachowam normę i się nie zajadę jak będę chciał pracować rano na siłowni 10-12 a o godzinie 19-21 będę trenował moja dyscyplinę sportu czyli piłkę ręczna ? Dwa treningi dziennie to nie za dużo ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dla jednego to może być dużo dla drugiego mało. Jeśli nie czujesz większego przemęczenia organizmu to sobie tak trenuj, ale ważne też abyś się dobrze regenerował. Czyli dobrze śpij, też ważne abyś się dobrze odżywiał bo to ci pomoże utrzymać tą normę.
...
Napisał(a)
Witam mam pytanie czy zachowam normę i się nie zajadę jak będę chciał pracować rano na siłowni 10-12 a o godzinie 19-21 będę trenował moja dyscyplinę sportu czyli piłkę ręczna ? Dwa treningi dziennie to nie za dużo ?
trenowanie 2 razy dziennie to dosc popularne rozwiazanie dla osob trenujacych zawodowo, czesto stosowane np. na obozach sprotowych, jednak musimy pamietac, ze jest to zazwyczaj krotki okres czasu, w zaleznosci od obozu np. do jednego miesiaca.
co do samego trenowania 2 razy w ciagu dnia, tutaj juz trzeba profesjonalniej podejsc do kwesti odpoczynku, odzywiania jak i suplementacji
jezeli wszystko bedzie dostosowane do zapotrzebowania organizmu, i bedziesz wszytskiego kruczowo sie trzymal, to taka opcja moze miec sens
trenowanie 2 razy dziennie to dosc popularne rozwiazanie dla osob trenujacych zawodowo, czesto stosowane np. na obozach sprotowych, jednak musimy pamietac, ze jest to zazwyczaj krotki okres czasu, w zaleznosci od obozu np. do jednego miesiaca.
co do samego trenowania 2 razy w ciagu dnia, tutaj juz trzeba profesjonalniej podejsc do kwesti odpoczynku, odzywiania jak i suplementacji
jezeli wszystko bedzie dostosowane do zapotrzebowania organizmu, i bedziesz wszytskiego kruczowo sie trzymal, to taka opcja moze miec sens
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Jak jest taka odległość tych treningów od siebie to spokojnie powinieneś dać radę z dwoma treningami dziennie, ale właśnie główne skrzypce będą tu grane przez dietę, jak tutaj będzie gdzieś obsuwa i jedzenia będzie za mało bardzo szybko odczujesz trudy dwóch treningów dziennie.
Też zależy ile takich dni w tygodniu będziesz mieć jak to są 2-3 dni to powinieneś dać radę jak mich i sen będzie w porządku. Zwróć uwagę w swoim treningu na barki bo ręczna jest dość wymagającym sportem jeśli chodzi o stawy barkowe.
Też zależy ile takich dni w tygodniu będziesz mieć jak to są 2-3 dni to powinieneś dać radę jak mich i sen będzie w porządku. Zwróć uwagę w swoim treningu na barki bo ręczna jest dość wymagającym sportem jeśli chodzi o stawy barkowe.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!