Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
39
Hej!
Pytanie głownie kieruję do Pań;)
Co myśliscie o siłowniach tylko dla kobiet? Czy takie miejsca mają sens i szanse na przetrwanie przy aktualnych wielkich sieciach fitnessowych?
Ja na początku swojego odchudzania korzystałam z takiej siłowni, z dala od męskich spojrzeń ;) ale teraz po przeprowadzce nie ma takiego miejsca w moim mieście..
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12438
Napisanych postów
161886
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240230
Teoretycznie tak :) ale rownie dobrze jak wezmiemy pod uwage auto jakim jezdzimy, jego remonty, wymiany oleju itd i pomnozymy przez okres uzytkowania to mozemy myslec, ze za tro by byla lepsza fura;P tylko przez ten czas i tak trzeba by bylo czyms jezdzic. tak smao ze sprzetem, zanim bym to skompletowal, to bym mial 20 lat stazu hehe wiec niekoniecznie mozna tak na zimno to przeliczac, bo kazdy aspekt naszego zycia wyjdzie lepiej. A czasu niestety cofac i przyspieszac nie mozna jeszcze, ale kto wie%)
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
To jest dyskryminacja mężczyzn, a jakby zrobić np coś tylko dla facetów to kobiety zaraz by raban podniosły że się je dyskryminuje. Bo faceci się już na Was patrzą
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
39
Hmm z jednej strony tak, ale z drugiej- są różne miejsca tylko dla kobiet i nie spotkałam się z nieprzychylnymi komentarzami. Są też na siłowniach strefy kobiet.
Jeśli takie miejsce miałoby komuś pomóc np. w powrocie do zdrowej sylwetki, to jaki problem? ;)
Szacuny
29773
Napisanych postów
27256
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
384609
nie wiem czy utrzymałoby się takie miejsce, jeżeli są inne siłownie, aż tylu kobietom chyba nie przeszkadza trenowanie wśród mężczyzn, wręcz wiele lubi z mężczyznami trenować, żeby podpytać, poradzić się, ale to moje zdanie i obserwacje, może jak w takim miejscu byłaś to jest zupełnie inaczej jednak
Szacuny
967
Napisanych postów
11361
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
191525
Utrzyma się bo wiele kobiet pójdzie tam by poplotkować, spędzić czas mówiąc że idzie ćwiczyć a w rzeczywistości jest to dalekie od ćwiczeń. Pewnie wiele kobiet ma opory z pójściem na ogólnodostępną siłownie a na tąką problemu mieć nie będą, szczególnie te co dużo mówią a mało robią. Pozdrawiam
3032
Napisanych postów
51847
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
350792
To jest właśnie takie głupie myślenie. Faceci nie chodzą na siłownie się gapić, a trenować, każdy jest skupiony na sobie. Więc że ktoś się na Ciebie patrzy, jest urojone wyłącznie w Twojej głowie. Prędzej faceci podpatrują tych najbardziej "napakowanych" kolesi, aniżeli jakieś randomowe laski.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
6313
Napisanych postów
78019
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766910
Zdecydowanie zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Wręcz wolałbym żeby było jak najmniej osób, abym niekiedy nie musiał czekać na zajęty sprzęt, a niestety wśród kobiet zajęcie trwa dłużej niż przez mężczyzn. Człowiek skupia się na treningu i czasie, który dla sporej części osób jest cenny, a nie na spoglądaniu na ćwiczące osoby.
Obawiam się, że interes tego typu, gdzie mogą wchodzić tylko kobiety w obecnych czasach byłby mało sensowny. Ograniczasz w ten sposób możliwość zarobku, a popyt nie jest tak duży, żeby same kobiety wypełniały możliwości klubów.
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
strefa dla kobiet bo tam są takie obciazenie itp że facet nie ma po co tam chodzić. Tak to się nazywa jedynie by na psychikę wpłynęło kobiety, o to coś dla mnie
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
6313
Napisanych postów
78019
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766910
Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić tego typu strefę. W jakiś sposób zrobić tam siady, ciągi, wznosy bioder, czy inne podstawowe ćwiczenia wielostawowe/złożone mają do dyspozycji inny sprzęt niż do typowego treningu siłowego? Chyba, że masz na myślisz fitness lub jakieś ćwiczenia funkcjonalne, które oczywiście mogą być dodatkiem, ale nie podstawą kształtowania sylwetki. Bez względu na płeć. Z uwagi na gospodarkę hormonalną, kobiety aby modelować sylwetkę powinny trenować jeszcze ciężej niż mężczyźni, a nie tylko ruszać się.
34742
Napisanych postów
25139
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282574
U mnie w miescie jest LADY FITNESS tylko dla kobiet - nawet facet nie może tam pracować , siłownia ma sie całkiem dobrze już wiele lat i większosc kobiet idzie tam własnie dlatego żeby posiedzieć w babskim towarzystwie i często z powodu kompleksow , spojrzeń facetów napalonych , higieny ( pot , zapach itp)