Witam, niedawno przeprowadziłem się do bielska i szukam tutaj siłowni, możecie coś polecić? Zależy mi na tym aby nie był to jakiś fitness club dla wyżelowanych lalusiów tylko siłownia z prawdziwego zdarzenia gdzie można zrobić martwy ciąg i ćwiczenia z wolnymi ciężarami
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
BKS, koło stadionu, sporo ciężarów, fajna ekipa, byly klub trojboju silowego i podnoszenia ciezarow.
Jest jeszcze relaks, ktory ma jakis tam klimat, ale wszystko porozpierdzielane a 95% osob cwiczy tylko klatka, biceps.
Bylem jeszcze na fitness 24 - to wlasnie jedna z tych dla wyzelowanych lalusiow, tak jak i te w centrach handlowych.
Słyszałem że monster tez jest w miare ok, ale maja tylko male stalowe krążki, dla mnie to duzy minus.
Jest jeszcze relaks, ktory ma jakis tam klimat, ale wszystko porozpierdzielane a 95% osob cwiczy tylko klatka, biceps.
Bylem jeszcze na fitness 24 - to wlasnie jedna z tych dla wyzelowanych lalusiow, tak jak i te w centrach handlowych.
Słyszałem że monster tez jest w miare ok, ale maja tylko male stalowe krążki, dla mnie to duzy minus.
...
Napisał(a)
Ewentualnie dekatlon na rogu pilsudskiego/komorowickiej, niedaleko sfery.
More human than human.
Red Sox Nation
...
Napisał(a)
Najlbliżej mnie jest Dekatlon i siłownia koło bks-u i wybiorę nad tymi dwoma, powiedzcie mi jeszcze jak z ilością ludzi w godzinach 18 a 20 i 20-22?
1
...
Napisał(a)
na bks we tak jak ja chodze, czyli wtorki-czwartki- 18-22 jest luz, w sb tez luz, ale silka otwarta tylko do 13, czasem mozna przeciagnac dluzej, pon sr pt wiecej ludzi, ale nigdy nie jest tak zeby nie dalo sie pocwiczyc
...
Napisał(a)
Zalezy w jakie dni ;) Piatki sa generalnie bardzo lajtowe. Sroda w porzadku, poniedzialki najciezsze to wtedy wszyscy katują klatkę. Teraz troche wysypalo nowych, ale wiekszosc gania na biezniach a jak schodza na ciezary to sie raczej nie wpieprzaja, bo zostaja na maszynach ;)
More human than human.
Red Sox Nation
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Gliwice(okolice) poszukiwania "Trenera"
Następny temat