Szacuny
42
Napisanych postów
4741
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22952
Witam!
Orientuje się ktoś gdzie w Białej Podlaskiej są jakieś siłownie? Jeśli tak, to czy duże, jaki klimacik panuje. Jestem z Międzyrzeca Podlaskiego ale studiuje w PWSZ i własnie stancję znalazłem. Może potrzebuje ktoś partnera treningowego, żeby poćwiczyć razem? Dziękuje za wszelkie informacje.
Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
Szacuny
2
Napisanych postów
145
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2964
na warszawskiej to 4 niewielkie pomieszczenia, przetrenujesz każdą partię mięśniową napewno. Jedyny minus to ścisk szczególnie luty-kwiecień jak się zbierają sezonowi;p
Klimat bardziej piwniczy. Mi osobiście pasuje tam. Zawsze o wszystko możesz pytać prowadzących siłkę.
Dla ścisłości nigdy nie byłem na innej siłce w BP oprócz AWFowskiej i ATLASU na warszawskiej
Elo
Szacuny
0
Napisanych postów
60
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1284
Witam wiem ze jest siłownia na AWF można korzystać i jest bardzo spora i dobra siłownia za hotelem delfin, goliat prawdopodobnie, byłem tam kiedyś i całkiem fajna pakernia. polecam
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
64
hej co do siłowni w bp to dzisiaj wybrałam się do Maximusa wejściówka tylko 6 zł , karnet 50 zł, ja mieszkam na biawenie dla mnie najbliżej nie licząc FORMY której nie polecam ;/ ćwiczyłam z koleżanka ale od 3 lipca ćwiczę sama;p
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1927
duży tłok w tym maximusie??? nie lubie kolejek ktore kilometrami ustawiaja sie do maszyny... fajna silka jest na warszawskiej "atlas" sie zwie chyba ;)