Szacuny
0
Napisanych postów
40
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
686
Witam!
Z siłowni w Bytomiu znalazłem 2 działające:
Progress - Bytom, Jagiellońska 4
MOSiR - Bytom, Parkowa 2
Są jeszcze jakieś w Bytomiu? Bo ostatnio byłem w Tropicu a tam cisza Podobnież przeniesiony został na Łagiewniki.
Jak myślicie opłaca się wydać te 75PLN na karnet w Progressie? (Jak dla osoby uczącej się jest to dużo i musiałbym dokładać)
Bo na MOSiR to nie ma co iść - stary sprzęt, niektóre uszkodzone, a trener w kanciapce sobie siedzi
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
A jak jest z klientow w silowni? Przeludnienie, ze nie ma jak sie ruszyc? :) Myslalem w sumie nad CSP, ale z centrum jest dosc daleko i srednio bede wiedzial jak dojechac na poczatku. Cena 100zl (wiec tylko 10zl wiecej), a ladnie sie prezentuje na zdjeciach.
Szacuny
0
Napisanych postów
40
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
686
bardziej chodzi mi o coś w centrum :)
Do tropicu miałem jakieś 100m :D
Ale co powiecie o Progressie? Warto inwestować kasę w tą siłownie? Są trenerzy którzy wszystko wytłumaczą i pomogą, jeśli ktoś ma problem?
Szacuny
6
Napisanych postów
1822
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
41040
Ja jakis czas temu chodzilem do fitnesu ale wtedy jakos trafilem ze duuzo wiary tam bylo (17-19h) i wkoncu zaczelem cwiczyc w domu , chcialem robic gdzies se swoja silke ale jak dotad ciezko o pomieszczenie wiec musze jakos w domu ogarniac temat niema najgorzej ale jednak wiecej miejsca by sie przydalo.
Szacuny
2
Napisanych postów
308
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6441
Nie zgadzam sie z twoim opisem silowni OSIrowej sprzetu teraz bardzo duzo dokupili nie brakuje ciezaru a co do instruktora to jest dwoch i sa strasznie wporzadku tylko ze kazdy ma inny poglad jeden typowo kulturystyczny a drugi bardziej sprawnosciowy :) Tylko ze z powodu remontu basenu silowania bedzie nieczynna
Nie boje sie przeciwnika który ćwiczy 100 rożnych technik,boje sie tego co trenuje jedna technikę 100 razy
Szacuny
2
Napisanych postów
308
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6441
A co do silowni na miechowicach to sa dwie studio77 ale strasznie drogie karnety powyzej 100zł no i jeszcze progress silesia chodzi tam duzo naprawde olbrzymich ludzi xD ale sa wporzadku instruktorem jest tam Joanna Krupa wielokrotna mistrzyni polski w kulturystyce
Zmieniony przez - XFighter w dniu 2010-01-03 11:06:05
Nie boje sie przeciwnika który ćwiczy 100 rożnych technik,boje sie tego co trenuje jedna technikę 100 razy
Szacuny
0
Napisanych postów
40
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
686
Na Progressie jest naprawdę ok :)
Karnecik ulgowy 75zł - 20 wejść, dużo sprzętu, kilka sal :)
Minusem jest dużo ludzi w godz. 17-19, ale oprócz tego to wypas :D
Pozdrawiam!