Szacuny
0
Napisanych postów
42
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
728
Panowie powoli zaczynamy się gubić - na codzień nie nosi się stabilizatora/ortezy bo nie ma sensu tylko podczas wytężonego wysiłku np. trening czy mecz i myslę że nic nie ma tu do rzeczy osłabianie ścięgien czy mięśni z własnego doświadczenia wiem - kiedy nic mi się nie działo nie nosiłem bo i po co ale punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Każdy ma prawo robić jak chce chciałem tylko podpowiedziec koledze ze jesli sie boji kontuzji (skręcenie kostki, stawu skokowego) trzeba zakupić ortezke (najlepsze są łuski) i można grać, bez ryzyka urazu.
pozdrawiam i zycze Wesołych
Szacuny
0
Napisanych postów
196
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
940
Jak najbardziej zakup sobie stabilizatory i najlepiej na obie kostki. Ja używam czarnych firmy Active Ankle T2 i nie czuje, że je nosze:) na treningach wkładaj je dopiero wtedy, kiedy masz ćwiczenia na siatce, a na meczach to od początku:)
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
38
Jesli nie miales wczesniej urazu to nie znaczy ze nie mozesz grac w stabilizatorze. najlepszy jest wlasnie ten activea ale do tego i drogi:) ja bym radzil jesli grasz gdzies w lidze juniorow czy kadetow zaopatrzyc sie w dobre buty bo co ci po stabilu jak nie masz butow z usztywnieniem kostki:P tu masz link do tego stabila:P http://www.actimed.com.pl/index.php?products=product&prod_id=658 pozdro
Szacuny
0
Napisanych postów
45
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
208
PANOWIE ZAWSZE PO KONTUZJI JEST REHABILITACJA ................ KAZDY O TYM DOBRZE WIE ............JEZELI KUPIC STABILIZATORY TO TYLKO DOBREJ MARKI JA OSOBISCIE POLECAM ACTIVE ANKLE T2 NA ALLEGRO JEST NAJTANIEJ......ALE OSTATNIO TEZ POJAWILY SIE NOWSZE T3 NIWIELE NA ICH TEMAT MI WIADOMO:(
Szacuny
0
Napisanych postów
45
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
208
WITAM WSZYSTKICH !!!!!
STABILIZATORY STAWU SKOKOWEGO NAPEWNO SA BARDZO BEZPIECZNE DLA SIATKARZY LUB INNYCH SPORTOWCOW JA POLECAM ACTIVE ANKLE T2 LUB T3 OSTATNIO POJAWILY SIE NA ALLEGRO W NISKICH CENACH W SKLEPACH CENA DOSC WYSOKA OK 300ZL ZA SZT.
Szacuny
0
Napisanych postów
45
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
208
WITAJ!!!
STABILIZATOR TAK I JESZCZE RAZ TAK WIDZE ZE PISZA ZNAWCY ODRADZAJA!!!!!!!!!A POWIEDZCIE MI DLACZEGO 99% PILKAZY MA OCHRANIACZE!!!!!!!!!!! BO ICH CHRONIA!!!!!!!!JA OSOBISCIE POLECAM STAB. ACTIVE ANKLE T2 SAM KUPILEM NA ALLEGRO BO W SKLEPIE CENA KOSZMAR:(