Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
6
Napisanych postów
95
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
1593
1. WIEK:23
2. WAGA:103
3. WZROST:187
4. WYMIARY:
-biceps:40
-klatka:113
-udo:67
-talia:95
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 2l
6. DIETA: Redukcja
-białko: 210
-węglowodany:160
-tłuszcz:60
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 500mg Enan aktualnie 6msc. T3 20mcg
8. TRENING: PPL 3xweek
9. CEL CYKLU: Redukcja
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:22
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Tycia
13. STAN ZDROWIA: Dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:Brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):2100
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:140
-martwy ciąg:170
-przysiad:160
Witam, chciałbym spróbować Sibutraminy, mam dostep do VP 20mg/tabs , chciałbym użyć tej sibstancji przez okres maksymalnie 8 tygodnii, jeżeli tyle można go stosować. W tle leci Test E 500mg (stężenie we krwii 3100ng/dl skala do 780) Winstrol 3x10mg wraz z Heparegen oraz T3 w dawce 20mcg by ft3 było w górnych widełkach lub lekko powyżej. Czy przy stosowaniu Sibu trzeba coś odstawić z wyżej wymienionych? Ciągle nie daje mi spokoju udar/zawał ale z tego co czytałem te badanie nie są do końca jasne, proszę wyrażcie o tym swoje opinie, dziękuję
Szacuny
316
Napisanych postów
832
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
11708
Można lecieć z tym co pisałeś i spokojnie te 8 tygodni. Jedyny problem to to czy napewno w tym sibu będzie sibu bo to jest niestety zagadka z tym środkiem.
Szacuny
6
Napisanych postów
95
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
1593
No właśnie też jestem ciekawy, przekonam się jak kupię, powinno od razu łaknienie ograniczyć. Tabletka razem z tarczycowymi? Czy oddzielnie ją łykać przed lub po posiłku.
Szacuny
12443
Napisanych postów
161889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240247
witaj. co do leku przed ewentualnym udarem, czy zawalem to przede wszystkim kontroluj morfologie, poziom markerow prozapalnych oragnizmu. To one wskażą Ci w jakiej kondycji jest Twoj uklad krwionośny i czy istnieje większe ryzyko, ze moze Ci sie cos przydarzyc. Co do samej meridii kiedys mialem stycznosc ze srodkiem i jak dla mnie bez wiekszego szalu, wiecej sie napalilem niz to warte, a niby mialem oryginalna wersje od ruskow jeszcze. Wiecej nie probowalem, bo kompletnie nie spelnila moich oczekiwan
Szacuny
6
Napisanych postów
95
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
1593
Rozumiem, jutro rano właśnie robię morfologię, gdy zacznę zażywać to co ile badać morfologie?. No ogrom ludzi sobie chwali że brak lub bardzo małe łaknienie także zobaczymy. Czy guz przysadki mózgowej i branie 5mg dostinexu tygodniowo koliduje? Z tego co czytałem nie ingeruje w ten lek.
Szacuny
12443
Napisanych postów
161889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240247
badania morfologi wszystko zalezy od Ciebie, ja zazwyczaj raz na 3 miesiace wykonuje podstawowe badania, ale wiaodmo, zalezy to od tego, co aktualnie stosuje ekstra :) co do guza przysadki mozgowej, nie posiadam takiej wiedzy, zeby wypowiadac sie czy nie ma przeciwwskazan, musimy jednak pamietac, ze jest to dosc agresywny lek, dzialajacy rowniez psychoaktywnie, wiec poziom prolaktyny, zbyt wysoki moze tutaj miec wplyw na samopoczucie, poziom dopaminy itd. Jednak w przypadku gry regulujesz poziom samego hormonu to nie powinien miec pwlywu na samopoczucie
Szacuny
6
Napisanych postów
95
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
1593
No ja robię badania podstawowe co 1,5-2msc. Prolaktyna aktualnie 130 w skali do 17. Baardzo powoli maleje , guz ok 1,2cn jeszcze. Ogólnie czuję się dobrze, żadnych bólów głowy etc
Szacuny
316
Napisanych postów
832
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
11708
Ja leciałem sibu.medical pharma i chwaliłem w kontekście chamowania łaknienia . Nie pamiętam jaki jest okres półtrwania, ale zawsze możesz dzielić te 20mg. Ja dzieliłem.