Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
288
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5023
Witam
ostatnio wpadła mi w ręce sibutramina 15mg w kapsułkach a całość pakowana luzem w woreczku .
Kapsułki koloru niebieskiego bez jakichkolwiek nadruków i moje pytanie brzmi czy spotkał ktoś taka wersje sibu ?
nie mam pewności czy to jest oryginalny towar ponieważ po kilku dniach łykania nie czuje blokowania apetytu .
Szacuny
2
Napisanych postów
288
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5023
no to ogólnie lipa ale czego się spodziewać po handlarzykach bez minimum zasad tylko patrzą jak pogonić wyj...ke heh.
Będę szukał oryginalnej może w jakimś normalnym kraju idzie to jeszcze kupić .
Orientuje się ktoś może czy w jakimś kraju leżącym w Europie jest opcja kupienia sibutraminy bez recepty ?
Albania ,Mołdawia , Białoruś , Serbia , Ukraina , Bośnia , Macedonia ??
Zmieniony przez - zibol18 w dniu 2017-08-31 22:19:21
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106288
Napisanych postów
378294
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711520
Z tego co wiem jest nigdzie nie do dostania ,nawet firmy UG może mają ze 3 w swojej ofercie sibu i to obok sibu nie stało.nie kupisz sibutraminy na razie ,chociaż jest szansa bo czytałem na jakieś stronie że lekarze chcieli powrotu tego leku .może się wróci jeszcze kiedyś.