Witam. Chciałbym poruszyć temat Sildenafil i Tadafilu. Zażywam te środki od bardzo dawna, nie często raz dwa razy w miesiącu ale od bardzo dawna i chciałbym się podzielić spostrzeżeniami a także porównać to z innymi osobami. Środki zażywam oczywiście w celu poprawy jakości seksu (nie w celach treningowych). O dawna zastanawia mnie jedna sprawa z którą zawsze mam problem. Z czym łączyć te środki a czego unikać aby wzmocnić lub nie osłabić działania a także zniwelować skutki uboczne. Głownie skupie sie na Sildenafilu bo go najczęściej brałem, tadafil brałem może jeden listek dawno temu. Z tego co zaobserwowałem to dawka optymalna to 50mg , przy 100 strasznie boli głowa a przy 25 sam efekt jest mało odczuwalny. Przy 50 skutki uboczne są akceptowalne, delikatny ból głowy, uczucie zatkanego nosa , postanowiłem to jakoś niwelować i dodatkowo zapodawałem ibuprofen na ból głowy a także spray do nosa aby usunąć zatkany nos. Teraz to co mnie zastanawia czy środki przeciwbólowe mogą osłabiać działanie sildenafilu ? Szukam takiego złotego środka aby brać sildenafil razem z ibuprofenem i pseudoefedsryną co zniwelowały by skutki uboczne ale mam wrażenie że takie połączenie może i niweluje te skutki ale także wyraźnie osłabia działanie samego środka wiec suma summarum jest to bez sensu. Myślałem także aby dodać aakg i kofeinę co wzmocniło by działanie. Ma ktoś jakieś doświadczenie z łączeniem sildanafilu z innymi środkami , co dobre a czego unikać ?
Sildenafil ogólnie powoduje rozszerzenie naczyń krwionośnych, pseudoefedryna podobnie wiec połączenie tego może być nie wskazane, z kolei aakg teoretycznie powinno dać dodatkowy plus, nie wiem jak z kofeiną raczej na plus skoro przez rozszerzenie naczyń obniża nam się ciśnienie to kofeina je zwiększy, nie wiem jak to ugryźć aby było najlepiej.
Zmieniony przez - Bartosz667 w dniu 2022-12-04 14:03:18
Sildenafil ogólnie powoduje rozszerzenie naczyń krwionośnych, pseudoefedryna podobnie wiec połączenie tego może być nie wskazane, z kolei aakg teoretycznie powinno dać dodatkowy plus, nie wiem jak z kofeiną raczej na plus skoro przez rozszerzenie naczyń obniża nam się ciśnienie to kofeina je zwiększy, nie wiem jak to ugryźć aby było najlepiej.
Zmieniony przez - Bartosz667 w dniu 2022-12-04 14:03:18