...
Napisał(a)
Witam. Czy sa jakies przeciwskazania do zazycia viagry sildenafil po terminie ważności?? Skutki uboczne? Badz wcale nie zadziała??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Dzieki. W sumie nawet nie skorzystałem bo zapomniakem zabrac. A nawet nie byko potrzeby hahaha.
Jesscze tylko jedna kwestia w couuuul ciezko bylo sie zlac. Znaczy wzwod i wsio git ale nie moglrm sie zlac? To byc moze orzez zbyt mocne zbicie estro?
Jesscze tylko jedna kwestia w couuuul ciezko bylo sie zlac. Znaczy wzwod i wsio git ale nie moglrm sie zlac? To byc moze orzez zbyt mocne zbicie estro?
...
Napisał(a)
Wrzucałem sindelafil po terminie, Kumplowi również dawałem. Nic specjalnego się nie działo.
...
Napisał(a)
A z ciekawości ile brales? Bi mam 100mg w tabletce. Mysle czy dla pewności pół nie wziąć.. Zeby przypadkiem jakiegos srania czy czego tam jesscze nie było bo troche mam ten sildenafil w szafce...
...
Napisał(a)
ogólnie nie bierze się leków po terminie
osobiście bym brał , ja zaczynałem od polowy tabsa
ale bardziej mi cial leży
osobiście bym brał , ja zaczynałem od polowy tabsa
ale bardziej mi cial leży
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Chodzi o to ze mam tylko dwie tabletki nawet nie caly blister. I nie ma nigdzie daty waznosci na nich wypisane. Takze nawet nie wiem czy jest po dacie. Aczkolwiek dostalem je 2,5 roku temu wtexy byly prawdopodobnie okej skoro kupilem od typa. Takze myślicie ze od daty zakupu 2,5 roku jeszcze trYma fason czy po terminie juz? Ile srednio maja date waznosci viagry ktos sie orientuje?
...
Napisał(a)
Książę-JaśniepanNic specjalnego się nie działo.
Bo nie ma prawa nic sie dziac,
towar po dacie moze najwyzej byc slabszy, to teoretycznie, w praktyce nie ma zadnej roznicy
Bierz smialo
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Ok dzięki za zainteresowanie. Mam sildenafil forte 100mg myślcie ze wziąć pół czy od razu cala ? Waga 97kg. I ile przed ? Dlugo sie wkreca?
...
Napisał(a)
ze wszystkich efektow sildenafilu, po calej najbardziej znaczacym jest bol glowy
pol wystarczy spokojnie, cwiara tez wystarcza ale na krocej
wkreca sie 15-30min, zalezy co tam w bebzonie zalega

pol wystarczy spokojnie, cwiara tez wystarcza ale na krocej
wkreca sie 15-30min, zalezy co tam w bebzonie zalega
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
elementowoWitam. Czy sa jakies przeciwskazania do zazycia viagry sildenafil po terminie ważności?? Skutki uboczne? Badz wcale nie zadziała??
Teoretycznie towar pharm po dacie powinien wylądować w pojemniku, teoria. Praktyka wygląda inaczej, nawet rozwinął się prężnie działający czarny rynek który oferuje oryginalne leki po terminie ważn.
W przypadku ugl to ogólnie rzecz biorą nie ma co nawet dyskutować o datach.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!