Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
4796
Witam od jakiegoś czasu budzę się rano z bardzo silnymi bólami głowy. Ogólnie po całej nocy czuje się wyczerpana co przekłada się na resztę dnia i jakość życia. Nic mi się nie chce na nic nie mam siły. Czy ktoś z was miał kiedykolwiek podobny problem? Wiecie jaka jest przyczyna?
Szacuny
34
Napisanych postów
357
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
15996
Ja ostatnio też miałem silne bóle głowy. Na szafce nocnej stał laptop, zaraz przy głowie. Przełożyłem go i jak narazie nie boli mnie. ogólnie miałem dużo urządzeń elektrycznych w pokoju (stacja lutownicza mikroskop) Więc wszystko odłączyłem od prądu i powinno pomóc.
Uczucie ciężkiej głowy mam również gdy zbyt długo spię albo włączam drzemkę sto razy. Wiadomo, najlepiej podnieść się od razu.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
alabbss73
Witam od jakiegoś czasu budzę się rano z bardzo silnymi bólami głowy. Ogólnie po całej nocy czuje się wyczerpana co przekłada się na resztę dnia i jakość życia. Nic mi się nie chce na nic nie mam siły. Czy ktoś z was miał kiedykolwiek podobny problem? Wiecie jaka jest przyczyna?
Będę wdzięczna za każdą wskazówkę
Może dużo statycznej pracy, może źle dobrana poduszka/materac, może zła pozycja podczas spania. Może jakiś problem natury medycznej - np neurolog, fizjoterapeuta. Niezbędne też podst bad diag.
Szacuny
436
Napisanych postów
2520
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
266183
+masaż karku, piłeczką rolowanie stóp - odnośnie walkowania stopy, powtarzam co zasłyszalem, jest szansa że w jakimś stopniu pomoże, na pewno nie zaszkodzi.
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
4796
Dziękuję za odpowiedzi, ze stresem raczej nie mam większego problemu, już umówiłam się na wizytę u lekarza. Próbowałam tez zmienić poduszkę ale szczerze przyznam, że w ogóle się na tym nie znam. A w Internecie jest mnóstwo różnych modeli, może lekarz doradzi co wybrać. Czy ktoś z was poleca jakąś dobra poduszkę?
Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
492546
Ból głowy może być spowodowany ogromną ilością czynników jak choćby ciśnieniem czy górnym odc. kręgosłupa szyjnego (OAA). Najpierw w wykluczyć podstawowe kwestię następnie jeśli okaże się że wszystko jest 'czysto' wizyta u osteopaty bądź fizjoterapeuty.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
294
Od siebie mogę polecić firmę dr sapporo. Ja mam na chrapanie piano a moja dziewczyna shella. Ją tez bolała głowa i jak zaczęła spać w końcu na porządnej poduszce to bóle mineły.