Szacuny
2
Napisanych postów
233
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
12074
witam panowie poleccie dobra niedroga silke w krakowie na pradniku czerwonym w okolicach ul dobrego pasterza albo gdzies bardzo niedaleko dzieki wielkie pozdr
Szacuny
49
Napisanych postów
5770
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
42384
na pradniku czerwonym jest silownia "pradniczanka" doslownie kilka metrow od kosciola dobrego pasterza , na bialym nie ma dobrej , jest niby zum ale to bardziej pod katem fitnes , na azorach jest za to profesjonalny klub kulturystyczny , kolo AE polecam silownie na topolowej ( 80 m od AE )
Szacuny
2
Napisanych postów
233
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
12074
dyieki wielkie chlopaki ja jestem na agh kumpel na ae bylem na topolowej ale mam wrazenie ze jak jest duzo ludzi to sie dlugo czeka na azorach gdzie jestta silka - prosilbym o adres bo nie jestem z krakowa albo o punkt orientacyjny jeszcze raz wielkei dzieki pozdr
Szacuny
1150
Napisanych postów
5029
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
288245
Axel a ta Pradniczanka to jakas porzadna silownia ? Jeszcze cos w tych okolicach ? Albo cos w okolicach miasteczka agh - piastowska ? Chociaz zawsze mozna sie gdzies dalej busem przejechac, chodzi o jakas gdzie nie ma duzo luda a silownia jest duza
Szacuny
0
Napisanych postów
671
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2955
Na na Żabincu? Nowoczesne osiedle naprzeciwko PLacu Imbramowskiego?
KArnet 75zl/MIesiecznie i siedziesz ile chcesz od 9.00 do 21.30 + Super instruktorka Dorota KIlkukrotna misrzyni mistrzost Swiata w Trojboju
"Wszystko co dobre ale z umiarem !!"
" Co młode, świeze to mądrzejsze " :P
Szacuny
15
Napisanych postów
3044
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
32840
Axel ta siłownia koło kościoła została przeniesiona i znajduje sie teraz koło boiska przy ulicy Majora. http://www.bertkulturystyka.pl/ tutaj masz wszystko
Szacuny
0
Napisanych postów
671
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2955
Hmm CO mozna powiedziec. Karnecik troche drogi ale to dlatego ze bogate osiedle. Sprzet ani dobry ani zly. 2 wyciagi, Atlas, Sownica, 4 laweczki z 7 rowerkow, Duzo sztang z czego 2 olimpijskie. Ostatnio przyszly nowe gumowe hantelki itp. DUzo luster obok Cwiczenia areobiku, latino itp wiec jak ktos chce to odrazu moze sie na to zapisac. Otwarte od 9.00 do 21.30 w soboty do 14. Instruktrka dorota (bardzo fajna i bardzo dobrze umiesniona kobitka :P) pozatym znana w KRakowie. 3 oblugujacyh Szymon, Mateusz, Zbyszek. Fajnych ludzi mozna tam spotka zadnych problemow ani awantur tylko rpzychodzic i cieszyc sie zycie.
P.S Dodatkowo powiem ze ejst jeszcze solarium, 2 szatnie szafeczki z kluczykami 2 prysznice, kibelek itp. POzdrawiam i amm andzieje ze sie zobaczymy
"Wszystko co dobre ale z umiarem !!"
" Co młode, świeze to mądrzejsze " :P