Szacuny
1
Napisanych postów
349
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4160
ja tam cwiczylem wewnatrz i na korytarzu ...w srodku sie nie da jak jest kilka osob.a co do proszkowskiej to pamietaj ze sa okreslone godziny zeby wejsc...oczywiscie niektorzy nie musza ich przestrzegac np ja
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
166
Odswieżam temat i ponawiam zapytanie, w jaki sposób można wyrobić sobie taką kartę i czy w ogóle jest taka możliwośc jeśli się nie jest studentem? Może powstała jakaś nowa siłka na zaodrzu?
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6
Mam do sprzedania karnet na cały miesiąc, 7 dni w tygodniu, od 7 do 22 na siłownie MAXIMUS OPOLE ul Rodziewiczówny. Cena za cały miesiąc tylko 30 zł!!!! Karnet jest ważny od dnia pierwszego przyjścia na siłownie
(przy czym trzeba się pojawić po raz pierwszy najpóźniej 31 sierpnia). Oferuje dowóz karnetu na miejsce zamieszkania a jak trzeba i podwózkę na pierwszy trening:). Płatność za karnet dopiero po pierwszym treningu. Masz pytania pisz na maila [email protected]. Kto pierwszy ten lepszy!!! Więcej o siłowni na http://www.maximus.opole.pl/
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6
Ponieważ już nie mogę edytować piszę w nowym poście: NIE TRZEBA ZACZYNAĆ GO W SIERPNIU, MOŻNA WE WRZEŚNIU. KARNET WAŻNY OD PIERWSZEGO TRENINGU PRZEZ MIESIĄC. CZEKAM NA ZGŁOSZENIA POD ADRESEM: [email protected].