Tak jak w temacie, co bardziej wolicie i co według Was lepiej buduje kondycje pod MMA. Zapraszam do dyskusji.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
_radekJak chcesz trening aerobowy to nie wyobrażam sobie skakać na skakance więcej jak 20 min, bo to by było strasznie nudne przez tyle czasu się w ścianę patrzeć.
Szacun dla ciebie, jak ja po 3 minutach skakania mam jęzor przy ziemi ;d
Zaczynam skakać na skakance i strasznie mnie łydy zaczęły boleć, według mnie ta skakanka jest 100x lepsza niż wspięcia na palce bo trzeba jeszcze wyskoczyć. Tak samo bardzo znany w SW przysiad z wyskokiem, męczy 5 razy bardziej niż normalny przysiad :P
...
Napisał(a)
Dla mnie też do niedawna bieganie, ale teraz jakoś tak polubiłem skakankę. Dynamiczna i co najważniejsze nie obciąża stawów.
...
Napisał(a)
Dla mnie też do niedawna bieganie, ale teraz jakoś tak polubiłem to drugie :P . Dynamiczna i co najważniejsze nie obciąża stawów.
...
Napisał(a)
ja wole skakanke bo rece i barki tez pracuja, no i nie trzeba wychodzic z domu
They are the weakest, however strong, who have no faith in themselves or their own.
...
Napisał(a)
Bieganiem interwałowym zbudujesz żelazną kondycję - skakanką już nie tak łatwo
...
Napisał(a)
No faktycznie, interwały strasznie ciężkie, a co ciężkie to dobre :) Ale sądzę, że nawet dla osób o żelaznej kondycji intensywny interwał jest również męczący. A na skakance da się wytrenować.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
UFC 158: Wyniki i dyskusja po gali
Następny temat