Witam, jestem Łukasz i mam 17lat, założyłem ten temat aby ktoś doświadczony pomógł mi w zgubieniu zbędnych kg..
A więc tak:
Waga : 69kg
Wzrost : 169cm
Obwód klatki : 94cm
Obwód ramienia : 32cm
Obwód talii : 82cm
Obwód uda : 53cm
Obwód łydki : 36/37cm
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej :
Aktywność w ciągu dnia : Szkoła..
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : Boks od 2009r jednak w lutym koniec treningów z powodu problemów z barkiem.. Za to wznowiłem bieganie 5x tygodniowo + 4x tygodniowo siłownia.
Odżywianie : Nie mam jakiejś diety ale odżywiam się zdrowo, dużo rzeczy podpatrzonych z tego forum.
Cel : Redukcja kilku kg i ogólna poprawa sylwetki.
Stan zdrowia : Dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : Siłownia, bieganie, jazda rowerem.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : Zakupiłem Thermo stim firmy OLIMP aczkolwiek nie zacząłem jeszcze stosować.
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : Raczej dodatkowe preparaty nie wchodzą w grę..
Stosowane wcześniej diety : Tak jak już pisałem brak diety..
Gdybym o czymś zapomniał to proszę powiedzieć, zdjęcia postaram się dodać gdy tylko jakieś zrobię..
No to mam nadzieję że teraz ktoś pomoże mi z moimi kg..
Pozdrawiam i czekam na wskazówki.
A więc tak:
Waga : 69kg
Wzrost : 169cm
Obwód klatki : 94cm
Obwód ramienia : 32cm
Obwód talii : 82cm
Obwód uda : 53cm
Obwód łydki : 36/37cm
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej :
Aktywność w ciągu dnia : Szkoła..
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : Boks od 2009r jednak w lutym koniec treningów z powodu problemów z barkiem.. Za to wznowiłem bieganie 5x tygodniowo + 4x tygodniowo siłownia.
Odżywianie : Nie mam jakiejś diety ale odżywiam się zdrowo, dużo rzeczy podpatrzonych z tego forum.
Cel : Redukcja kilku kg i ogólna poprawa sylwetki.
Stan zdrowia : Dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : Siłownia, bieganie, jazda rowerem.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : Zakupiłem Thermo stim firmy OLIMP aczkolwiek nie zacząłem jeszcze stosować.
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : Raczej dodatkowe preparaty nie wchodzą w grę..
Stosowane wcześniej diety : Tak jak już pisałem brak diety..
Gdybym o czymś zapomniał to proszę powiedzieć, zdjęcia postaram się dodać gdy tylko jakieś zrobię..
No to mam nadzieję że teraz ktoś pomoże mi z moimi kg..
Pozdrawiam i czekam na wskazówki.