Oto ja w wyjściowej szacie, z wielkim "K" na klacie!
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Nie obawiam się kogoś, kto trenuje 10000 kopnięć, ale tego, który 10000 razy trenował jedno
Istotą walki jest sztuka poruszania się.
Ręce podczas lotu sztywno przed sobą a podczas lądowania robisz rolla ,który jest lepszym rozwiązaniem niż przewrót w przód. Rolla robisz przez bark. Gdy lądujesz ręce zginasz amortyzując skok i wtedy zginasz głowę.
Więcej prze internet Ci niestety nie podpowiem :(
Nie ma ludzi twardych, są tylko źle trafieni...
To trzeba poczuć ;)
A to jest b.Przydatny trick,poniewarz można pokonać przeszkody niedotykając ich i to nawet takie wzrostem równe do nas ;)
Pozdrawiam
Bike-Fast!
Parkour-Dynamic!
Gym-Power!
http://www.ju-jitsu.pl/multimedia/
Tam kliknij sobie 10 kyu, czyli biały pas:) Skok tygrysi masz na samym końcu- Tobi Tora. Musisz zaczekać, aż cały film się zbuforuje. i najlepiej wyłącz głośniki, bo film jest stary jak świat i muzyka razi uszy:P A to, że stary jak świat, to akurat atut, bo technika wg standardów mjj jest tam perfekcyjna:)
O qrwa, sorry, nie zauważyłem kiedy post z pytaniem był wysłany:P ale może komuś akurat się zachcę to i skorzystać może;)
Zmieniony przez - caluniador w dniu 2011-05-09 00:43:31
Yebać, karać, nie wyróżniać!
Najlepiej jest samemu trenować ale się nie przetrenować i uczyć się na błędach a nie się w****iać bo coś nie wyszło jak to większość polaków robi.
Nie obawiam się kogoś, kto trenuje 10000 kopnięć, ale tego, który 10000 razy trenował jedno
Istotą walki jest sztuka poruszania się.