...
Napisał(a)
Jaki jest skuteczny inhibitor kortyzolu który nie wymaga recepty bądź jest dostępny na czarnym rynku, jeżeli ktoś sie orientuje to proszę o pomoc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja na kortyzol stosuję 3g/ed Witaminy C. A czy zbija to huk go wie - podobno ma zbijać.
...
Napisał(a)
mozesz na noc zapodac stres kontrol , bo kortyzol wywala glownie od stresu , a reszta jw
...
Napisał(a)
no brałem witamine c w dużych dawqkach i PS pzrez miecha i z 699 na 740 podbił kortyzol po odstawieniu przy normie 170-536, one jeżeli w ogóle działają w co wątpię to tylko blokują kortyzol, a mi chodzi o inhibitor który trwale obniży kortyzol.
1
...
Napisał(a)
Myślę, ze to właśnie kortyzol jest moim problemem, dziwne ejst to ze przy wysokim kortyzolu mam też ponad normę DHEA, choć powinien być niski 17,5(norma do 12,5)
...
Napisał(a)
Orimeten /Cytadren
jestem stu procentowo pewien, ze termin: przełom nadnerczowy jest Ci świetnie znany
tu jest stary ale cały czas jary post https://www.sfd.pl/Testosteron/Kortyzol-t101073-s2.html czek dis ałt

jestem stu procentowo pewien, ze termin: przełom nadnerczowy jest Ci świetnie znany

tu jest stary ale cały czas jary post https://www.sfd.pl/Testosteron/Kortyzol-t101073-s2.html czek dis ałt
...
Napisał(a)
dzięki za artykuł, co do przełomu nadnerczowego to mnie nie dotyczy bo mam wysoki kortyzol a nie niski.
...
Napisał(a)
A nie wiesz moze czy 11-oxo jest skuteczny, a co sadzisz o wynikach mojego kortyzolu
699 (130-536)
740 (130-536)- po miesięcznym zażywaniu 3 g witaminy C i 1050 mg PS
Mozliwe żeby to było coś z nadnerczami? Endokrynolog nie jest za bardzo przekonana do tego zeby to były nadnercza. Czy takie wyniki ponad normę mogą nie mieć źródła w jakieś chorobie?
699 (130-536)
740 (130-536)- po miesięcznym zażywaniu 3 g witaminy C i 1050 mg PS
Mozliwe żeby to było coś z nadnerczami? Endokrynolog nie jest za bardzo przekonana do tego zeby to były nadnercza. Czy takie wyniki ponad normę mogą nie mieć źródła w jakieś chorobie?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!