Czy Turanabol solo moze powodowac jakies potezne skutki uboczne typu - ginekomastia i tego typu podobne do Metki?
Czy raczej nie ma co sie obawiac o aromatyzacje?
Ilość wyświetleń tematu: 2948
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźProwadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Thats_NiceRozumiem to bardzo dobrze Tomku :) tylko chodzi mi o to ,ze naturalnie zaszedlem juz tak daleko z forma ,ze osoby ktore laduja prohormony wygladaja slabiej niz ja ,lecz od roku stagnacja - waga 0,8w gore albo 0,4w dol ,definicja sie zmienia zaleznie od dnia (albo dobry dzien albo slaby - jak u kazdego) i nie bardzo chce sie zablokowac tym bardziej ,ze zdrowie ,kondycja ,sila jest celujaca.. No trudno ,zostane przy sally i joszce cyklicznie ..temat do zamkniecia.. Pozdrawiam
Thats_NiceRozumiem to bardzo dobrze Tomku :) tylko chodzi mi o to ,ze naturalnie zaszedlem juz tak daleko z forma ,ze osoby ktore laduja prohormony wygladaja slabiej niz ja ,lecz od roku stagnacja - waga 0,8w gore albo 0,4w dol ,definicja sie zmienia zaleznie od dnia (albo dobry dzien albo slaby - jak u kazdego) i nie bardzo chce sie zablokowac tym bardziej ,ze zdrowie ,kondycja ,sila jest celujaca.. No trudno ,zostane przy sally i joszce cyklicznie ..temat do zamkniecia.. Pozdrawiam
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
kokos
koks0376Tura jest swietna na czysta mase . Ja dolaczam ture na stagnacji , na ostatnim cyklu waga poszla okolo 3 kg . Wizualnie sylwetka sie poprawila zdecydowanie. Wg mnie nie ma lepszego orala na mase jakosciowa. Najlepiej przetestuj na sobie 100,%ture i zobacz efeky w lustrze i na wadze zanim posluchasz glupot ktore tu pisza. Aha sila tu przyznaje idzie w gore na maxa potem spada,ale sylwetka zostaje jak u mnie na mostku sam tesc prawie niezmienna. Wiec jesli trenujesz sylwetkowo ,to po h.uj ci ta sila!
Nasz sklep
Mega promocja