Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
nie no..
INKA - chciałem zastępstwo NORMALNEJ KAWY !! (inka to na zimę - pół na pół z mlekiem i wodą + miód :) )
ANATOL - nawet mi nie mówcie.. w życiu!!
TCHIBO - KTÓRA JEST BEZKOFEINOWA ??
JACOBS night&day jeszcze jest - kiedyś kupiłem.. może znowu sięgnę i mi posmakuje..
MILDANO jeszcze znalazłem - ale to tylko w sieci.. chciałbym coś ogólniedostępnego..
Nescafe Clasic bezkofeinowa - za trzecim razem wypiłem bez obrzydzenia ;) może przywyknę.. Tylko trzeba słabą robić (normalnie sypię 1,5 łyżeczki, a tej - 1łyżeczkę nasypałem i była do wypicia)
ps.
generalnie chodzi o zarzucenie picia kawy z kofeiną ze względu na ciśnienie..
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
To jest profilaktyka.. Ta jedna kawa dziennie raczej nic nie zmienia przy nadciśnieniu, ale czasem mam ochotę na drugą, czy tam trzecią!
I tutaj bezkofeinowa byłaby pomocna..
Szacuny
7
Napisanych postów
233
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
21019
ill'y w srebrno zielonej puszce. Normalna kawa mielona nadaje się do parzenia w expressach , mozna zalać wodą .Bez kofeiny , ale smak jak kawy złożonej ze 100% arabiki. Niestety nie należy do tanich.Szukaj w dobrych delikatesach
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
4
Polecam tą ziarnistą, w dodatku dekofeinizowana naturalnymi metodami (wodną i CO2), bez użycia chemicznych rozpuszczalników -
Nie należy do najtańszych, ale jakość jest super. Ewentualnie jak kolega wyżej - Illy.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2017-03-13 11:50:23