Szacuny
2
Napisanych postów
242
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6051
Smarowanie sie olejem z oliwek przed opalaniem? właśnie od niedawna tak robimy z kumplami ja byłem tylko raz sie opalałem oni po 3 razy i wyglądają jak czarnuchy tylko czy to jest zdrowe dla skóry ?
....:::Przyszedłem na świat by jak snajper dosięgać cele:::....
Szacuny
157
Napisanych postów
10921
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
43675
jest to bardzo nie zdrowe dla skory ....
gdyz normalnie sie przsmazasz jak ziemniak na patelni zwykla oliwka do ciala i olej
nie sa zdrowymi(dla skory) kosmetykami przyspieszajacymi opalanie
wogole najlepiej jest uzywac do oapalania klre,ow z filtrem...
a na solarium sa specjalne przyspeiszaczae opalania...
kiedys ktos mial pomysl zeby na olej silnikowy sie opalac//
bardzo zdrowe...brawo...
ja sama sie opalam na solarium na oliwke do ciala ale ze dbam o twoje zdrowie odradzam hehe
Szacuny
60
Napisanych postów
20426
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
84647
Ziemniak na patelni - miałem napisać podobny przykład, ale użyć piersi z kurczaka. Przyspieszacze do opalania można zapewne kupić tam, gdzie się opalasz. Dobre, ale drogie.
Ja tam opalam się bez i też ładnie opala. Po 3-4 razach jest już git - potem tylko utrzymywać (no chyba, że chcesz wyglądać jak czekoladka 0.
Szacuny
187
Napisanych postów
4965
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40441
ja w zeszlym roku wysmarowałam sie oliwka to pokrzywkę na obu nogach mam do dzisiaj, dobrze ze mocno tego nie widac ale juz mi to raczej nie zejdzie skoro przez rok nie zniknelo. Ze teżmi odbilo zeby z tą moja skora opalac sie na oliwke..
aha, przy czym nie miałam opalenizny rozniacej sie od opalenizny na kremy z filtrem. Nie wiem czemu wszyscy tak zachwalają ta oliwke
Zmieniony przez - oska5 w dniu 2006-05-02 17:05:25
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."