Czesc pisze ten temat w tym dziale poniewaz mam problemy podczas terningu ze stawami czasami bola mam słabe smarowanie stawów.Jak moge temu zaradzic jakie sa sposoby poprawienia chrzastki stawowej
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
po 1 solidna rozgrzewka
dieta
suplementacja
dieta
suplementacja
1
nie oglądaj sie za siebie
...
Napisał(a)
nie duzo mi powiedziałes ale jak mozesz to napisz o jaka diete ci chodzi jakie składniki jesc zeby wpływały korzystnie na stawy
...
Napisał(a)
Suplementacja glukozoaimna, 1,5g dziennie w 3 dawkach, preparaty w sklepie sfd 

Szukaj, a znajdziesz!
Moja siłownia - http://www.sfd.pl/Siłownia_Melona_i_ekipy_:_-t348550.html
...
Napisał(a)
glukozamina dział ale ponoc trzeba ja jesc garsciami tutaj kolega wyzej napisał ze dieta wiec pytam co mam jesc chodzi mi o cos co nie jest suplementem do kupienia w aptece albo sklepie sportowym
...
Napisał(a)
>mam problemy podczas terningu ze stawami czasami bola mam słabe smarowanie stawów.
Skąd wnioskujesz, że Twój ból stawów wynika ze "słabego smarowania"? I smarowanie czego masz na myśli, powierzchni stawowych?
Skąd wnioskujesz, że Twój ból stawów wynika ze "słabego smarowania"? I smarowanie czego masz na myśli, powierzchni stawowych?
...
Napisał(a)
mam na mysli potocznie mówiac smarowanie stawów czyli chodzi o chrzastke stawowa a wiem ze to przez to bo czasami czuje jak moje kolana albo barki chodza jak nie nasmarowane zawiasy od drzwi a przez co innego to moze byc
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!