W diecie na masę można wykorzystać czy odradzacie?Taki posiłek (kasza, soczewica, oliwa z oliwek, warzywa).Czy dać jeszcze jakies mięso do tego?W dni treningowe chyba odpada? Ile gram będzie bezpiecznie żeby nie zaśmicić organizmu tym niepełnowartoścowym białkiem?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ja mięso i nabiał wprost uwielbiam ale zbrzydły mi już kasze ;) dzięki za dłuuugą odpowiedź :) Jak byłam wegetarianką to również wcinałam dużo strączkowych i zadnych efektów ubocznych nie było
...
Napisał(a)
50g soczewicy, cycek z kury 150g, wazywa + oliwa z oliwek i masz wszystko co potrzeba ... (waga prod przed ugotowaniem)
lepsza kasza gryczana ale mi soczewica tez fajnie podchodzila ...
ps. oczywiscie ze bialka roslinne (zawsze) mieszaj ze zwierzecymi - uzyskujesz w ten sposob pelnowartosciowy stuff (pelny zestaw aminokwasow)
Zmieniony przez - frx w dniu 2005-07-30 19:00:13
lepsza kasza gryczana ale mi soczewica tez fajnie podchodzila ...
ps. oczywiscie ze bialka roslinne (zawsze) mieszaj ze zwierzecymi - uzyskujesz w ten sposob pelnowartosciowy stuff (pelny zestaw aminokwasow)
Zmieniony przez - frx w dniu 2005-07-30 19:00:13
podpisy są dynamiczne :)
...
Napisał(a)
moim zdaniem spokojnie mozna 2 razy w tygodniu taki zestaw i nic sie niestanie - dieta powinna byc urozmaicona, a nie tylko ryz, cycki, tunczyk i oliwa z oliwek
podpisy są dynamiczne :)
...
Napisał(a)
ja niewidze przeciwskazań 

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
polecam wpc pietruszki (jeden z użytkowników sprzedaje za 4 złote)
nie każda szara masa ma coś wspólnego z mózgiem
...
Napisał(a)
a soczewica w okołotreningoych posiłkach zamiast ryzu/kaszy może byc?
...
Napisał(a)
Lepiej łączyć soczewicę z ryżem/kaszą, warzywami lub mięsem i masz wtedy pełnowartościowe białko. Samą ciężko zjeść w sensownej ilości... Zależy też jak ją trawisz, bo to wzdymający produkt - przed treningiem nie dla każdego...
Jeśli lubisz gotować, to zmiksowana soczewica jest fajnym dodatkiem do różnych placków, racuchów, past kanapkowych itp.
Zmieniony przez - M-ka w dniu 2016-02-05 19:16:03
Jeśli lubisz gotować, to zmiksowana soczewica jest fajnym dodatkiem do różnych placków, racuchów, past kanapkowych itp.
Zmieniony przez - M-ka w dniu 2016-02-05 19:16:03
...
Napisał(a)
bardziej chodzilo mi o to czy w okolotreningowych mozna nia zastąpić ryż/kasze/makaron
a oczywiscie dodac mieso i warzywa
a oczywiscie dodac mieso i warzywa
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!