Szacuny
24
Napisanych postów
2222
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
13128
No siema Mam pytanko - przegladajac ostatnio jakas kobieca gazetke natrafilem na reklame preparatu SOLARIN EXTRA Niebede zamieszczal info Ale dam linka : http://herbakraft.com
I teraz moje konkretne pytanie :
Czy ktos juz uzywal tego preparatu - jesli tak to jak efekty Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13
oczywiscie zgadzam sie z Toba bo nikt nie wie jak jego organizm moze zareagowac na tego typu leki! ja mialam pecha! Wzielam raz i sie przekonalam kolezanka brala je od dluzszego czasu i nic jej nie bylo ale natychmiast je odstawila po tym co sie stallo ze mna! Mozna stwierdzic jedno ze sa to bardzo silne leki!
Szacuny
27
Napisanych postów
1377
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12849
7965482750
wez jak cos piszesz to nie pisz. teraz jestem wciety ale widze i swoje wiem.oxolarem to smierc na ziemi i stosuja go tylko ludzie na bani chorzy.natomiast solarin to zwiekszona dawka beta karotenu z dodatkiem wit. pp , E . ma beta karotenu 10mg czyli tyle co 300ml wycisnietego soku z marchwi.średnio polecam.ja go stosowalem i niezauwazylem chodzac na solarke wiekszych zmian . kosztuje tak w kij ok 46 za 2 miechy stosowania . ogolnie bardziej polecam swieze soczki z marchwi bo lepiej wchlaniaja i ogolnie bardziej polecam
<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>
Szacuny
1
Napisanych postów
119
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6851
to tylko moje zdanie moja opinia...
za oxolarenem przeważają skuteczność i cena
50tab(20zł) przy ciągłym stosowaniu 2tab. solarka 10min w tygodniu można utrzymac przez pół roku ładnom opalenizne i to za 20zł + solarium
ja stosuje go tylko gdy mi potrzebny kolor
każdy ma prawo wyboru i sam decydyje o swoim zdrowiu
ja go stosuje choć wiem czym to grozi i jakie są skutki uboczne
i mimo to go polecam... oczywiście tylko osobom odpowiedzialnym które stosowałyjusz wszelkie mniej szkodliwe metody na poprawienie kolorku...
Szacuny
27
Napisanych postów
1377
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12849
mam 2 kumpli co go stosowali i tera klna go jak nic . jeden miał poparzenia jak nic a wzial 1 tabse i poszedl na 8 minut scielo go jak nic. drugiemu ładnie skora sie brozowi ale potem schodzi warstwami.wiec nie polecam raczej
Szacuny
20
Napisanych postów
1652
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16945
"Solarin" to jeden z lepszych preparatów na rynku , czeba przy tym powiedzieć ze to nie cudowny środek który przyciemni skóre bo beta-karoten nie ma takich właściwości dopiero w połączeniu z solarium odcień jest głębszy i dłużej się utrzymuje
a tu link do postu:
https://www.sfd.pl/temat160851/
Szacuny
27
Napisanych postów
1377
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12849
ja ***ie solarin i szczerze powiem ze wg mnie (stosowalem go) to lekki szit.tera przeszedłem na Marvit - jednodniowy soczek marchewkowy 100% naturalny absolutnie bez niczego 250ml buteleczka za 1.99zł oprocz tego ze smaczna to ma 11mg najczystszego beta karotenu . zawsze rano jak ide na autobus do budy do kupuje sobie po drodze pije i jest fest.polecam