Slyszalem ostatnio o solarce gdzie idzie sie na 3 min za 80-90 zeta i efekt jest jakby sie 3 tyg. chodzilo.Co otym wiecie?Byl ktos?Dobre jest czy tzn. pic na wode
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ta cena pasuje mi do opalania natryskowego. To jaka forma położenia saoopalacza( gdzie sami wybieramy pożądany koloryt, od lekkiego do bardzo mocnej opalenizny), z tym, że nie jest to solarium. Warto pamiętać jednak, ze samoopalacz, jakto saoopalacz, nie jest wieczny i z czasem zacznie się spierać. a biorąc pod uwagę cene 80 zł to w 3 tyg wydac na solarium jest niemalże niemożliwe. Natryskowe jest zdrowsze, ale efekt utrzymuje się około 2- 3 tyg, i do poprawki;-(
...
Napisał(a)
wydaje mi sie to totalna glupota !
nawet w 1 % nie dopuszczam takiej mozliwosci
jakie to szkodilwe by bylo !
nie no nie mozliwe!
nawet w 1 % nie dopuszczam takiej mozliwosci
jakie to szkodilwe by bylo !
nie no nie mozliwe!
...
Napisał(a)
No natryskowe.Czyli mowicie nie oplaca sie no bo za te 85 zeta jest troche wjazdow na solarium.
...
Napisał(a)
Niby czemu szkodliwe i bezsensu?A normalne łóżko w solarium nie jest szkodliwe?? Chyba lepiej pojsc raz na miesiac na natrysk a nie co drugi dzien na solarke jak polowa lalek z mojej szkoly
Zmieniony przez - olsen14 w dniu 2007-09-06 18:46:34

Zmieniony przez - olsen14 w dniu 2007-09-06 18:46:34
...
Napisał(a)
o boze ale przeczytal pietwszy post pisze ze solarium a nie ze natrysk !!
jezeli solarium to co nie bylo by szkodliwe?
skoto opalilo by w 3 minuty na tyle czasu! ?
jezeli solarium to co nie bylo by szkodliwe?
skoto opalilo by w 3 minuty na tyle czasu! ?
...
Napisał(a)
Przeczytalem caly temat,a ty moja droga nie zrozumialas mojej wypowiedzi,wydaje mi sie ze nalezy wybrac "mniejsze zlo"
Zmieniony przez - olsen14 w dniu 2007-09-06 21:14:39

Zmieniony przez - olsen14 w dniu 2007-09-06 21:14:39
...
Napisał(a)
olsen14 mniejsze zło, mniejszym złem, ale:
1' sammopacz zawsze się "spiera" i to mniej, albo bardziej widać
2' znane sa przypadki, że ludzie po natryskowym, opalali sie na słońcu, albo weszli na solarium i zefundowali sobie piekne przebarwienia i plamy na ciele
3' ja na solarium miesięcznie wydaję 40 zł i też mocno opalony
4' dla mniesamo mlezenie na solarium to przyjemność
Tak więk każdy medal ma ....
A malutka ma racje z pierwszego postu wynikała, że kolega pisze na o jakimś maega mocnym solarium
, a nie o natrysku
Zmieniony przez - keval w dniu 2007-09-08 10:38:20
1' sammopacz zawsze się "spiera" i to mniej, albo bardziej widać
2' znane sa przypadki, że ludzie po natryskowym, opalali sie na słońcu, albo weszli na solarium i zefundowali sobie piekne przebarwienia i plamy na ciele
3' ja na solarium miesięcznie wydaję 40 zł i też mocno opalony
4' dla mniesamo mlezenie na solarium to przyjemność
Tak więk każdy medal ma ....
A malutka ma racje z pierwszego postu wynikała, że kolega pisze na o jakimś maega mocnym solarium

Zmieniony przez - keval w dniu 2007-09-08 10:38:20
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pytanie o cwiczenia na wyprost i zgiecie kolana
Następny temat