Witam , mam głównie pytanie do dziewczyn które znaja sie na rzeczy :D zamówilem sobie bronzer i smarowac sie nim w domu przed pojsciem na solarium czy bezposrednio przed opalaniem ?:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Wydaje mi się, że lepiej smarować się przed opalaniem, gdyż kontakt z ubraniem spowoduje wytarcie balsamu i część zostanie na materiale..
I keep fighting for things that nobody can copy or break and that I can't give or show to anyone.
...
Napisał(a)
po solarium
jak opalenizna dojdzie do siebie i będziesz miał kontrole nad kolorem
jak opalenizna dojdzie do siebie i będziesz miał kontrole nad kolorem

LET'S PLAY
...
Napisał(a)
oj chyba sie nie rozumiemy :) chodzi mi o bronzer który pozwala uzyskac mocniejsza opalenizne i przeskoczyc naturalne mozliwosci na brazowienie skóry :D SHALALA wiem ze chcialas dobrze :*
Zmieniony przez - SHERMAN w dniu 2007-10-02 12:33:35
Zmieniony przez - SHERMAN w dniu 2007-10-02 12:33:35
...
Napisał(a)
Wolałabym w domu się posmarować by na spokojnie i dokładnie to zrobić i zaraz po tym pójść na solarium. Jeśli używasz ,,mocnego'', profesjonalnego bronzera to uważaj z ilością minut by się nie poparzyć. Lepiej mniej na początek by zobaczyć czy kosmetyk działa.
...
Napisał(a)
ona1983 dzieki za odpowiedz, wlasnie chyba tak bede robil ze bede sie w domu smarowal i zaraz bede szedl sie opalac bo nie widzi mi sie isc z tubka w kieszeni , nie wspomne juz o tym co pomysli sobie pani w solarium jak sie kapnie ze tak dlugo nie wlaczam startu :D
Zmieniony przez - SHERMAN w dniu 2007-10-02 13:11:04
Zmieniony przez - SHERMAN w dniu 2007-10-02 13:11:04
...
Napisał(a)
ah o to o to to bezpośrednio przed solarium
tam sie nie martw że babka z solarium będzie patrzeć krzywo,u mnie też mijają ciężkie minuty zanim odpale start
Zmieniony przez - SHALALA w dniu 2007-10-02 22:58:33

tam sie nie martw że babka z solarium będzie patrzeć krzywo,u mnie też mijają ciężkie minuty zanim odpale start

Zmieniony przez - SHALALA w dniu 2007-10-02 22:58:33
LET'S PLAY
...
Napisał(a)
a u mnie jak po 2 minutach sie nie wlaczy samemu to automatycznie sie uruchamia
chyba ze tam kupujesz jakis specyfik to wydluzaja ci czas

chyba ze tam kupujesz jakis specyfik to wydluzaja ci czas

...
Napisał(a)
juz mam Exclusive BRONZE Coco tingle 200ml jutro go wypróbuje :D tylko szkoda ze na twarz go nie mozna nakladac. W ogole to w poniedzialek bylem pierwszy raz na solarium w tym roku i wzialem 10 min na tubie pojechalem na zwyklej oliwce no i jestem milo zaskoczony , od tej pory bede chodzil tylko na tube 70gr za minute sie bardziej oplaca :D
...
Napisał(a)
Bronzer z Onyxa daje rade i ma zayefajny zapach
Zmieniony przez - Juniorr w dniu 2007-10-04 12:18:45

Zmieniony przez - Juniorr w dniu 2007-10-04 12:18:45
...
Napisał(a)
moze jakies konkrety :D nazwa, zapach ,cena , opakowanie (ml) :D i czy dostepny w jakichs sklepach internetowych bo z tego co szukalem to jedynie na aukcjach
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pielęgnacja biustu
Następny temat