Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
427
Witam, 19lat, 180cm, 65kg
poszukuje jakiegoś zestawu witamin dla ogólnej poprawy zdrowia, mam zamiar się trochę ogarnąć, poćwiczyć, jednak nie chce się bawić jakimiś odżywkami. Natrafiłem na Solgar Male Multiple, skład ma ciekawy, cena może nie za bardzo ale ujdzie. Ktoś miał okazję spotkać się z tym preparatem? Albo coś podobnego? Składniki pod dobrymi postaciami, dobrze przyswajalne raczej.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51934
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Skład ma fajny głównie pod względem postaci w jakch występują witaminy i mierały jednak produkt nie jest warty tych pieniędzy moim zdaniem. Ja osobiście stosuje Tested Multivites.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132959
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464592
Żadko ktoś ma niedobory, ale jak już to jedynie pojedyncze witaminy minerały, tested spokojnie starczy https://sklep.sfd.pl/Tested_Nutrition_Tested_Multivites-opis26438.html z pojedynczych vitamin warto witaminę D z K2, bo niedobory tej witaminy ma każdy w naszym regionie vit C czy z grupy B. z minerałów magnez.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
427
zamówiłem ten tested, zobaczymy czy się sprawdzi, co do tych składników to rzeczywiście te wyżej wymienione są przeważnie w niewielkiej ilości, tu wyżej K2 to chodziło o potas? pewnie tak bo znajduje się on głównie u roślin, dlatego bywają u nas niedobory tego pierwiastka, bo nie każdy co zielone to często konsumuje, nic poza tym narazie nie będę kupował, zobaczymy
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
427
warto się w to zaopatrzyć do tych witaminek? może z czasem kupię w końcu starczą one na 3 miechy
edit: połączenie d3 z k2 byłoby chyba odpowiednie, ale czy znajdę coś takiego i będzie dobre? witaminy z grupy b już nie potrzebuje, magnezu pewnie też
Zmieniony przez - xerath w dniu 2013-08-13 23:17:49