Co sądzicie np o sosie słodko-kwaśnym z w/w firmy ? Pisze, że bez konserwantów. Tylko nie wiem czy nie jest zbyt kalaryczny bo nie pisze nic na słoiku. Świetnie smakuje z ryżem i piersią. Warzyw też troche jest w środku a zawsze można dodać troche od siebie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja sądzę, że nie. Najlepiej jakbyś przepisał skład i wtedy będzie można pomyśleć.
...
Napisał(a)
Oto skład:
Pomidory (52g pomidorów/100g produktu), cukier, cebula, papryka, marchew, ananas, ocet, ascetylowy odypian diskrobiow-zagęstnik, sól, imbir kadyzowany, czosnek, przyprawy.
Mi tutaj źle wygląda ten cukie (chodziaż nie wiadomo jaka jest jego ilość, jeśli nie duża to nic złego bo cukru wogle nie spożywam, więc odborinka nie zaszkodzi) i ten zagęstnik.
Czekam na opinie innych
Pomidory (52g pomidorów/100g produktu), cukier, cebula, papryka, marchew, ananas, ocet, ascetylowy odypian diskrobiow-zagęstnik, sól, imbir kadyzowany, czosnek, przyprawy.
Mi tutaj źle wygląda ten cukie (chodziaż nie wiadomo jaka jest jego ilość, jeśli nie duża to nic złego bo cukru wogle nie spożywam, więc odborinka nie zaszkodzi) i ten zagęstnik.
Czekam na opinie innych
...
Napisał(a)
Odrobina nie zaszkodzi byle nie caly sloik.Jak robisz mase,na redukcji jzu gorzej.
Najlepiej robic sosy wlasnej roboty.Koncentrat pomidorowy cebulka przyprawy i jazda
Najlepiej robic sosy wlasnej roboty.Koncentrat pomidorowy cebulka przyprawy i jazda

GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
Jesli nie bedziesz szamal 1 sloika do 1 paczki ryzu to nic zlego ci sie nie stanie ;-P Raczej mozesz jesc ale dodawaj go nie zaduzo z umiarem, na smak i bedzie dobrze.
Zmieniony przez - Bolek. w dniu 2007-01-20 13:43:41
Zmieniony przez - Bolek. w dniu 2007-01-20 13:43:41
...
Napisał(a)
Jak góra-forte - koncentrat, oliwa, dużo warzyw i przyprawy - masz sos smaczny, zdrowy i tani 

http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
...
Napisał(a)
Ja wole zamiast koncentratu pomidory w puszce ( bez skórki
)!
Super sprawa

Super sprawa

tylko jeden klub
kocham aż po grób...
...
Napisał(a)
e tam, jak pomidory to swieze. z puszki to bym kotu jedzenia nie kupil 

http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!