witam potrzebuje przepis na cholernie ostry sos do kebabu. Wiecie panowie ma byc taki ostry żeby ciężko było przełknąć, taki diabelski;] potrzebuje go... prosze o przepis z gory thx i sogi :]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Oczywiste, że sosy i nie tylko sosy domowej roboty są lepsze od tych kupnych, wiemy co jemy, dzięki czemu możemy być pewni że zdrowiej się żywimy. W wielu przypadkach taka opcja wychodzi również bardziej ekonomicznie. 

...
Napisał(a)
sklad: jogurt naturalny lub kefir, ketchup ostry, czosnek, zioła prowansalskie, koperek, papryczka chilli,
W tym czasie do jogurtu dodać pokrojony koperek, zioła prowansalskie i czosnek. W sosie ma być wyraźnie czuć czosnek ale z drugiej strony ma przebijać nuta delikatności jogurtu i koperku. Ja daję niecałą główkę. Drugi sos robimy z ketchupu i dodajemy paprykę chilli. Ten sos musi być oooostry
z 2 sosow ten drugi jest ostry
(zalezy od proporcji skladnikow)
z gwoździ tez podobno ostre wychodzą
Zmieniony przez - kolos88 w dniu 2007-05-05 16:37:44
W tym czasie do jogurtu dodać pokrojony koperek, zioła prowansalskie i czosnek. W sosie ma być wyraźnie czuć czosnek ale z drugiej strony ma przebijać nuta delikatności jogurtu i koperku. Ja daję niecałą główkę. Drugi sos robimy z ketchupu i dodajemy paprykę chilli. Ten sos musi być oooostry

z 2 sosow ten drugi jest ostry

z gwoździ tez podobno ostre wychodzą

Zmieniony przez - kolos88 w dniu 2007-05-05 16:37:44
Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj
na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.
...
Napisał(a)
sos moze byc ostry. w słowniku j. polskiego "ostry-pikantny, naoszczony, zaoszczony"
...
Napisał(a)
ser biały 250gram + jogurt naturalny mały + 2 duze łyzki majonezu + przyprawa tzatzaki ... sos tak za***isty ze jem nawet z miesem i ziemniakami.. kiedy tylko okazja.
...
Napisał(a)
jogurt nat. + duzo czosnku + duzo przypraw np. do kebaba , pieprz ,chilli
przepali rure na 100 %

tylko jeden klub
kocham aż po grób...
...
Napisał(a)
w pizzeri co jakis czas temu pracowalem sos robili z:
majonez, olej, cukier, pieprz, czosnek, mleko
a zeby byl ostry
dodawali papryke i chilii w proszku
majonez, olej, cukier, pieprz, czosnek, mleko
a zeby byl ostry
dodawali papryke i chilii w proszku
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!