Witam od jakiegoś czasu jestem z Wami obserwuję tematy czytam o suplach itp. Chciałbym podzielić się uwagą przez którą pewnie temat zaraz zniknie. Mianowicie jakiś czas temu zakupiłem "spalacz" ALLNUTRITION Burn4All . Pokusiły mnie pozytywne opinie na jego temat. Jestem na redukcji spalacz kupiłem na docinkę. Niestety efekt był marny więc podzieliłem się opinią o produkcie. Niestety opinia moja nie pojawiła się na stronie sklepu. Więc za jakiś czas postanowiłem wystawić kolejną również negatywną minęło trochę czasu i znowu cisza. Dla żartu wystawiłem kolejną tym razem pozytywną i wiecie co? Pojawiła się szybciutko. Gratuluję administratorom sklepu za możliwość wypowiedzenia się na temat zakupu. Dodam że kupuję wasze białko które bardzo mi odpowiada co prawda nie przez stronę sklepu tylko przez allegro bo macie tam lepszą ofertę. Kupuję nie mało do tego poleciłem Was kilku osobom więc wydaje mi się że zasługuję na to żeby się wypowiedzieć na temat produktu. Jak widać administracja usilnie stara się o to aby pojawiały się tylko pozytywne opinie na temat produktu. Więc moja rada brzmi nie sugerujcie się zawsze opiniami ponieważ nie zawsze będą one adekwatne skoro takie stosuje się praktyki. Kiepska akcja tym bardziej ze zostawia się u Was troszkę pieniędzy. Pozdrawiam!!!
1