Witam. Zakupiłem ostatnio matador lipocuts extreme 60caps. Mam pytanie. Kiedy najlepiej to dawkować? Pracuje jako kurier od 9-17 a około 21 mam trening. Dzisiaj wziąłem testowo jedną kapsułkę rano do śniadania i po 40 minutach miałem w pracy lekki ból głowy, byłem trochę zmieszany i bardzo pobudzony oraz przez 4h potliwość u mnie bardzo wzrosła. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wypadaloby glownie przed wysilkiem, jednak zwazajac na to, ze trenujesz pozno, moze byc klopot ze snem. musisz sie wstrzelic z dawkwoaniem tak, by wraz z koncem treningu, produkt przestawal dzialac
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Najlepiej byłoby ładować przed treningiem, ale w związku z późną porą i Twoją reakcją, możesz mieć problemy z zaśnięciem.
Inna sprawa, że w składzie tego spalacza masz dość kontrowersyjny składnik, a mianowicie kwas tetradecylotiooctowy (tta). Zaraz po wprowadzeniu na rynek został zbanowany w USA, bo 3 miesiące po badaniach wyszły jakieś problemy zdrowotne u szczurów, na których były prowadzone testy.
Miałeś w ogóle wcześniej do czynienia ze spalaczami tłuszczu? Jaki etap redukcji? Może warto przyjrzeć się diecie i ewentualnie spróbować pewniejszych suplementów?
Inna sprawa, że w składzie tego spalacza masz dość kontrowersyjny składnik, a mianowicie kwas tetradecylotiooctowy (tta). Zaraz po wprowadzeniu na rynek został zbanowany w USA, bo 3 miesiące po badaniach wyszły jakieś problemy zdrowotne u szczurów, na których były prowadzone testy.
Miałeś w ogóle wcześniej do czynienia ze spalaczami tłuszczu? Jaki etap redukcji? Może warto przyjrzeć się diecie i ewentualnie spróbować pewniejszych suplementów?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!