Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Spalacz t5

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 4268

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 87
Witam właśnie męcze się na redukcji i zastanawiam się nad spalaczem t5. Co o nim sądzicie? Warto wydać te ponad 100zl?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11238 Napisanych postów 72960 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 961911
Nie, nie warto.
Produkt ten nie ma nic wspólnego ze składem, który widnieje na opakowaniu.

Zapomnij, że w składzie tego produktu jest efedryna. Widnieje tylko na etykiecie i nie mam jej na pewno w produkcie.
Z tego już względu na start kupowanie takiego 'kota w worku' wiąże się z potencjalnymi problemami zdrowotnymi i nie tylko.

Kupujesz produkt undergroundowy, czyli piwniczny, sypany przez kogoś w warunkach domowych, "z piwnicy" - nie masz żadnej gwarancji co siedzi w środku, w jakich warunkach był przechowywanych i 'produkowany'. Jest to jedna wielka loteria, jeżeli ktoś nie szanuje swojego zdrowia i lubi być testerem substancji niewiadomego pochodzenia - to będzie kupował, bo nie ma niestety bladego pojęcia, o tym co tego typu produkty naprawdę mają w składzie i dlaczego nie ma tam na pewno efedryny, która z racji swojego podobieństwa jest klasyfikowana jak amfetamina i osoba produkująca tego typu zabawki, mogłaby szybko zakończyć swój proces - w momencie przyłapania.

Czy to nie dziwne, że po wpisaniu w internet nazwy 'firmy', która wypuszcza T-5 , czyli Zion Labs próżno szukać jakichkolwiek danych adresowych, siedziby firmy, kontaktu itd? Niestety to też nie daje do myślenia potencjalnym kupującym, no ale tak działa selekcja naturalna

Kupować będą i tak, bo większość nawet nie zapyta kogoś ogarniętego w temacie, co myśli o takim środku. Tego nie zmienimy

Ze swojej strony polecam oparty na naturalnych substancjach i bezpieczny dla zdrowia: Redox Extreme lub Hardcore, na którym przy zbilansowanym jedzeniu i odpowiednim treningu można wykręcić formę, nie ryzykując przy tym stosowania niebezpiecznych dla zdrowia, niepewnych substancji, jakie zawarte są w wynalazkach typu T5.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 34744 Napisanych postów 25146 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 282588
Kwestia na jakim etapie redukcji jesteś , ile masz tkanki tłuszczowej , jak wyglądają podstawy ( dieta , trening ,regeneracja) no i czy masz dojście do pewnego spalacza bo jednak wszedzie pełno podróbek .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29773 Napisanych postów 27256 Wiek 33 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 384609
dokładnie jak wyżej, mocniejsze specyfiki zostaw na koniec redukcji, a druga rzecz to dobre źródło, bo miałem t5 które klepało aż miło, a miałem też takie, w którym siedziała chyba mąka w środku bo żadnej reakcji organizmu nie było
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12443 Napisanych postów 161889 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240247
Witaj.
Zalezy co oznacza slowo mecze.
jak zaczynas zredukje i nie dajesz rady, glowa jest slaba i nie chce Ci sie trzymac diety i trenoiwac, to spalacz tutaj bedzie rozwiazaniem malo optymalnym.
Jezeli redukujesz np juz 10 tygodni i zostalo ci jeszcze 2-3 tygodnie szlifow, gdzie chcesz wycisnac ze sylwetki 100% mozliwosci i miec zyciowa forme, to tak, spalacz, z tych mocniejszych, bedzie tutaj rozwiazaniem odpowiendim i pozowli te 2-3 tygodnie jeszcze przyzyc na pustym baku i wykrecic dobra formę.

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Czyli pospieszyłem się z zakupem, właśnie jestem na początku redukcji i właśnie głowa nie daje rady no ale nic wezmę te rady do serca i spalacz schowam głęboko do szafy na przyszły rok a teraz spróbuję się zmotywować i wziąść ostro do pracy bez żadnych udziwnień i wspomagaczy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 34744 Napisanych postów 25146 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 282588
maciekkrzyzan64
Czyli pospieszyłem się z zakupem, właśnie jestem na początku redukcji i właśnie głowa nie daje rady no ale nic wezmę te rady do serca i spalacz schowam głęboko do szafy na przyszły rok a teraz spróbuję się zmotywować i wziąść ostro do pracy bez żadnych udziwnień i wspomagaczy.
Jesłi to początek to spalacz schowaj na przyszłość , najpierw ciągnij profity tylko z odzywiania i treningów dobrze ogarnietych .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Szacuny 106291 Napisanych postów 378295 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711522
Te t5 co lataja to złom totalny

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Banan
Nie, nie warto.
Produkt ten nie ma nic wspólnego ze składem, który widnieje na opakowaniu.

Zapomnij, że w składzie tego produktu jest efedryna. Widnieje tylko na etykiecie i nie mam jej na pewno w produkcie.
Z tego już względu na start kupowanie takiego 'kota w worku' wiąże się z potencjalnymi problemami zdrowotnymi i nie tylko.

Kupujesz produkt undergroundowy, czyli piwniczny, sypany przez kogoś w warunkach domowych, "z piwnicy" - nie masz żadnej gwarancji co siedzi w środku, w jakich warunkach był przechowywanych i 'produkowany'. Jest to jedna wielka loteria, jeżeli ktoś nie szanuje swojego zdrowia i lubi być testerem substancji niewiadomego pochodzenia - to będzie kupował, bo nie ma niestety bladego pojęcia, o tym co tego typu produkty naprawdę mają w składzie i dlaczego nie ma tam na pewno efedryny, która z racji swojego podobieństwa jest klasyfikowana jak amfetamina i osoba produkująca tego typu zabawki, mogłaby szybko zakończyć swój proces - w momencie przyłapania.

Czy to nie dziwne, że po wpisaniu w internet nazwy 'firmy', która wypuszcza T-5 , czyli Zion Labs próżno szukać jakichkolwiek danych adresowych, siedziby firmy, kontaktu itd? Niestety to też nie daje do myślenia potencjalnym kupującym, no ale tak działa selekcja naturalna

Kupować będą i tak, bo większość nawet nie zapyta kogoś ogarniętego w temacie, co myśli o takim środku. Tego nie zmienimy

Ze swojej strony polecam oparty na naturalnych substancjach i bezpieczny dla zdrowia: Redox Extreme lub Hardcore, na którym przy zbilansowanym jedzeniu i odpowiednim treningu można wykręcić formę, nie ryzykując przy tym stosowania niebezpiecznych dla zdrowia, niepewnych substancji, jakie zawarte są w wynalazkach typu T5.

Kupiłem i nie żałuję daje naprawdę dobrego kopa stosuje przed treningiem jak mam ciężki dzień
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51930 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Warto jeżeli masz pewne źródło super dużo podróbek latało po Polsce ze względu na efedryne jako jeden ze składników aktywnych.
Jeżeli masz możliwość to kup na sztuki i po jednym razie będziesz wiedział czy działa akurat ten suplement czuć w 20 minut
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11238 Napisanych postów 72960 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 961911
to , że będzie kopał to żaden wyznacznik - bedziesz miał nasypane 600-700mg kofeiny w kapsie przez mietka co to 'produkuje' i tez bedzie kopało, placisz wiec grubą kasę, za coś co mozna kupić za kilkanascie złotych

poza tym jak napisałem, nie ma tam efedryny - zapomnij o tym, ze masz tam chociazby 0,5mg efki

Jak coś może być podróbką, czegoś co nie ma tego - co wypisane na etykiecie?

Szkoda tracić czasu na rozpisywanie się tutaj dalej, smacznego i na zdrowie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12443 Napisanych postów 161889 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240247
ogolnie teraz to nie wiaodmo co w tych suplach siedzi, mam na mysli te wystrzelone w stymulanty.
osobiscie jestem ostrozny i wole joszke solo sobie kupic plus lajtowego spalacza ze sklepu i miksowac wlasnego podpimpowanego termoigenika%)

dmaa obecnie rzadko uswiadczyc w suplach a co dopiero efke. z efka jest ten problem, ze jak jakas pseudofirma wpadnie na klejeniu supli na bazie efki to zastana podciagnieci pod dystrybucje narko, wiec raczej sie nikt w to nie bawi, tylko sypia inne stymulanty, jakies analogi dmaa i tyle

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Autorska odżywka węglowodanowa

Następny temat

Jaką formę kreatyny wybrać?

Spalanie
Polecane artykuły