Witam, od dwóch miesięcy jestem na treningu Bill Starr (wcześniej chodziłem na siłownie po około 2 miesiące, ale z przerwami, teraz też zacząłem po przerwie). Do treningu opisanego w pierwszym poście LINK dorzuciłem bieganie - na początek 250m przed treningiem i 50% tego po treningu (kondycji nigdy szczególnej nie miałem, wole zacząć od małych dystansów). Mam 193cm wzrostu i 103kg wagi - przez 2 miesiace schudłem 4,5kg. Z dietą jet różnie, wyeliminowałem prawie cukry i w połowie węglowodany, jem dużo białka.
Zastanawiam się nad jakimś spalaczem z apteki, nie za bardzo się na tym znam dlatego proszę was o poradę. Wiem, że dawki podane na ulotkach mogą być za małe więc łykałbym np.200%. Nigdy nie brałem żadnego spalacza i w pierwszym miesiącu chciałym zacząć od czegoś delikatnego.
Pod tłuszczem czuć już dobrze klatkę, plecy, uda. Chciałbym zrzucić tłuszcz głównie z brzucha. Dodam że biegam od 2 tyg. dopiero
Zastanawiam się nad jakimś spalaczem z apteki, nie za bardzo się na tym znam dlatego proszę was o poradę. Wiem, że dawki podane na ulotkach mogą być za małe więc łykałbym np.200%. Nigdy nie brałem żadnego spalacza i w pierwszym miesiącu chciałym zacząć od czegoś delikatnego.
Pod tłuszczem czuć już dobrze klatkę, plecy, uda. Chciałbym zrzucić tłuszcz głównie z brzucha. Dodam że biegam od 2 tyg. dopiero