Witam mam 21 lat ważyłem okolo 95 kg 180cm ale ostatnimi czasy zrzuciłem w niecale 2 msce 10 kg z tym że ostatnie 5 kg w 2 tygodnie. Budowa mojego ciała pozwala zrzucić mi spokojnie jeszcze 10-15 kg zanim dokopie sie do mięśni(tzn rzeźba)lecz luźną skórę moge juz teraz zaobserwować. Problem w tym że chciałbym to zrobić jak najszybciej i właśnie mam pytanie czy powinienem cos stosowac aby uniknąć luźnej i zwisającej skóry? Najlepiej chcialbym stosować jakieś tabletki bo skóra robi się luźna na całym ciele lecz najbardziej na brzuchu, bokach i klacie. Tak wiec jakos przezyje kremy. Czy moge zrzucic kilogramy w szybkim czasie (około 2-3 msc) stosując owe balsamy? I najwazniejsze czy skóra będzie sie naprężać systematycznie, tak zeby nie bylo pozniej luźnej skóry? Proszę o jakieś sensowne wypowiedzi i prosze opisać co bedzie nie tak i jakie są obawy. I oczywiscie czy jest jakas szansa ze mi sie osiągnąć cel bez zwisającej skóry. Jeżeli znacie jakies preparaty które są godne polecenia to również prosze napisac nazwy produktów. Z góry dziekuje i pozdrawiam. :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pomoc przy rozkładzie BTW i sprawdzenie
Następny temat