Nie potrafie zasnąć na plecach :( na bokach zasne na brzuchu też . Chodzi mi o kręgosłup bo mam powiekszona kifoze a jak leze na plecach to kregosłup odpoczywa i ogolnie to jakos lepiej . :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zadbaj o to żebyś miała odpowiednio podpartą głowę, możesz kupić sobie taka specjalnie wyprofilowaną poduszkę ;) to dużo ułatwia zasypianie, głowa jest w bardziej naturalnej pozycji, łatwiej oddychać ;)
1
-_-'
...
Napisał(a)
Moim zdaniem bez sensu jest zasypiać w pozycji która nam nie odpowiada. Ja też kiedyś próbowałem sie nauczyć spania na plecach, ale nie wyszło, po prostu nie umiałem wtedy zasnąć. Druga sprawa jest taka, że nawet jeśli Ci sie uda zasnąć to i tak zapewne podczas snu bardzo szybko zmienisz pozycje. Ja tak mam, że tylko na brzuchu potrafie zasnąć, a niemal zawsze budze sie na prawym boku
. Dziwne to wszystko.

...
Napisał(a)
Zgodzę się z Panami wyżej
A z tym "głowa jest w bardziej naturalnej pozycji" HiddenFace'a to chyba bardziej idzie o kręgosłup!

A z tym "głowa jest w bardziej naturalnej pozycji" HiddenFace'a to chyba bardziej idzie o kręgosłup!

doping & zdrowie
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
no tak, chodziło mi o kręgosłup ;)
Takich poduszek jest dużo, w większości różnią się tylko ceną, ewentualnie trwałością, bo kształty są prawie identyczne ;)
no tak, chodziło mi o kręgosłup ;)
Takich poduszek jest dużo, w większości różnią się tylko ceną, ewentualnie trwałością, bo kształty są prawie identyczne ;)
1
-_-'
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!