Witam. A więc chciałem zaczerpnąć waszej opinii na temat wyżej wymienionego planu "push pull leg". Pozostałe plany przerabiałem. Teraz robię roztrenowanie i do nastepnego tyg. chciałbym ułożyć sobie jakiś sensowny plan 2-3x tyg. Sam sie zastanawiam nad ponownym HST, lecz dużo osób poleca Push pull leg. Co wy o tym sądzicie? Coś mi się z ankietą zesr*** więc wklejam jeszcze raz:
Waga: 69
Wzrost: 172
Cel treningowy: masa
Staż treningowy na siłowni: niecałe 2 lata
Uprawiane inne sporty: K1, muay thai - poneidziałek, środa
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): Sztanga, hantelki, laweczka regulowana, drazek, 85,5kg obciazenia, modlitewnik, wyciąg, maszyna do nóg
Dieta: staram się
Przeciwwskazania medyczne (wady postawy, choroby, kontuzje): brak
Zażywane suplementy: brak
Ostatnio przerabiany plan: hst
Wyniki w podstawowych ćwiczeniach [kg] (przysiad, klasyczny martwy ciąg, wyciskanie na ławce leżąc): ostatnia seria x6 powtórzeń: przysiad 85,5kg , martwy ciag 85,5 , wyciskanie lezac 70kg
Zmieniony przez - mariozlw w dniu 2012-10-02 11:26:53
Zmieniony przez - mariozlw w dniu 2012-10-02 11:30:47
Waga: 69
Wzrost: 172
Cel treningowy: masa
Staż treningowy na siłowni: niecałe 2 lata
Uprawiane inne sporty: K1, muay thai - poneidziałek, środa
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): Sztanga, hantelki, laweczka regulowana, drazek, 85,5kg obciazenia, modlitewnik, wyciąg, maszyna do nóg
Dieta: staram się
Przeciwwskazania medyczne (wady postawy, choroby, kontuzje): brak
Zażywane suplementy: brak
Ostatnio przerabiany plan: hst
Wyniki w podstawowych ćwiczeniach [kg] (przysiad, klasyczny martwy ciąg, wyciskanie na ławce leżąc): ostatnia seria x6 powtórzeń: przysiad 85,5kg , martwy ciag 85,5 , wyciskanie lezac 70kg
Zmieniony przez - mariozlw w dniu 2012-10-02 11:26:53
Zmieniony przez - mariozlw w dniu 2012-10-02 11:30:47