Mojej dziewczynie skradziono w niedziele w szatni klubu Sportera Fitness w Łodzi kurtkę i szaliko-hustę (prezent ode mnie), była wkurzona ale z tego co zrozumiałem to położyła rzeczy przed szafką jak się ubierała, podeszła do lustra a jak wróciła to juz nie było. Na szczęście torebka z telefonem, portfelem itd. która była w szafce nie zginęła - reakcje klubu to "sprawdzimy na monitoringu". Jak widać wysoka cena za wejście i pseudo ekskluzywność nie gwarantuje bezpieczeństwa.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
takie rzeczy sie niestety zdazaja wszedzie, niezaleznie od ceny, mi na sporterze zginol? pas ale stawialbym tutaj na roztargnienie spowodowane zmeczeniem.co niezmienia faktu ze pomimo spoko sprzetu nie polubilem tego miejsca.
...
Napisał(a)
i to nie pierwszy "ekskluzywny" klub w ktorym ostatnio dzieja sie tego typu rzeczy:/
Zmieniony przez - wylliam w dniu 2009-03-10 17:47:24
Zmieniony przez - wylliam w dniu 2009-03-10 17:47:24
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
...
Napisał(a)
a ja znalazlem w orbitreku tam kiedys za***istą nokie
przestalem cwiczyc i odnioslem na recepcje - po chyhba 5-7 min dopiero podeszla jakas babeczka i szukala nie w tym orbitreku u jakiegos kolesia
.. tez mi sie zdarzy zostawic cos nieraz przypadkiem ale chociaz wiem gdzie bylo.. uradowana ze zostawilem w recepcji i sa porzadni ludzie i dziekowala z 5x
takze ... to nie ja
pozatym nie chodze tam juz z 0,5 roku

przestalem cwiczyc i odnioslem na recepcje - po chyhba 5-7 min dopiero podeszla jakas babeczka i szukala nie w tym orbitreku u jakiegos kolesia

takze ... to nie ja

...
Napisał(a)
Po pierwsze - Promo Klub Sportera nie jest eksluzywnym Klubem chociażby ze względu na ceny, które są niższe niż w porównywalnych klubach. Po drugie - Primo, w szatniach damskich Klubu Sportera nie ma monitoringu z oczywistych względów. Po trzecie - Primo zawsze sugerujemy się opiniami klientów i oczekujemy propozycji jak pilnować rzeczy osobiste roztargnionych klientów każdego indywidualnie. Na koniec - OKAZJA CZYNI ZŁODZIEJA.
Club Sportera
Club Sportera
142ARC
...
Napisał(a)
Ad. 1 - przecież napisałem pseudo ekskluzywnym a nie "eksluzywnym".
Ad. 2 - nie napisałem, że w szatniach damskich jest monitoring. Proszę czytać uważnie oraz pouczyć obsługę recepcji by nie deklarowała "sprawdzimy na monitoringu" skoro uważa to Pan/Pani za niemożliwe. Oczywiście w innych miejscach rozumiem, zę też nie ma monitoringu skoro nie da się zobaczyć nikogo wychodzącego w dwóch kurtkach - w marcu było jeszcze chłodno i kurtki wtedy noszone do cieńkich nie należały.
Ad. 3 - hmm, nie wpuszczać byle kogo do szatni? Chyba, że to wasze klientki kradną wtedy proponuje tabliczki w dawnym stylu "Za rzeczy pozostawione w szatni nie odpowiadamy", "Tutaj kradną", "Strzeż się złodzieja" itp.
I na koniec - mam rozumieć, że jest to oficjalne oświadczenie klubu (przepraszam - clubu czytaj klabu) sportera oraz filozofia wszyskich jego pracowników? Czyli kliencie miej oko na wszytskie swoje rzeczy bo ktoś, może jeden z pracowników tegoż przybytku pozbawi Cie twojego dobytku jak tylko się odwrócisz.
Ad. 2 - nie napisałem, że w szatniach damskich jest monitoring. Proszę czytać uważnie oraz pouczyć obsługę recepcji by nie deklarowała "sprawdzimy na monitoringu" skoro uważa to Pan/Pani za niemożliwe. Oczywiście w innych miejscach rozumiem, zę też nie ma monitoringu skoro nie da się zobaczyć nikogo wychodzącego w dwóch kurtkach - w marcu było jeszcze chłodno i kurtki wtedy noszone do cieńkich nie należały.
Ad. 3 - hmm, nie wpuszczać byle kogo do szatni? Chyba, że to wasze klientki kradną wtedy proponuje tabliczki w dawnym stylu "Za rzeczy pozostawione w szatni nie odpowiadamy", "Tutaj kradną", "Strzeż się złodzieja" itp.
I na koniec - mam rozumieć, że jest to oficjalne oświadczenie klubu (przepraszam - clubu czytaj klabu) sportera oraz filozofia wszyskich jego pracowników? Czyli kliencie miej oko na wszytskie swoje rzeczy bo ktoś, może jeden z pracowników tegoż przybytku pozbawi Cie twojego dobytku jak tylko się odwrócisz.
...
Napisał(a)
Po pierwsze - Promo
Po drugie - Primo,
Po trzecie - Primo
Club Sportera
Weź sie kolego nie ośmieszaj... pisz po polsku bo cos ci słabo idzie z łaciną...
a jakie to oczywiste względy przemawiają za brakiem monitoringu???
Po drugie - Primo,
Po trzecie - Primo
Club Sportera
Weź sie kolego nie ośmieszaj... pisz po polsku bo cos ci słabo idzie z łaciną...
a jakie to oczywiste względy przemawiają za brakiem monitoringu???
yeah buddy...light weight baby!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat