W skrocie wygladalo to tak jeden koles mnie wyzywal w internecie,ja sie wku.r.w.ilem i zaczalem mu pisac ze go zaj**ie,ze dostanie kose w plecy-gosc zglosil sprawe na policje-doszli mnie po IP,wezwala mnie Policja -przyznalem sie dostalem dozór raz w tygodniu no i obciach na cale miaste bo to male miasto.Jedyna moja linia obrony to to ze koles mnie prowokowal.On wynajal pelnomocnika,i on sie stawia jak jest przesluchanie na policji to on tez jest ,dostalem tez zakaz zblizania sie do niego i jego rodziny,byłem karany za jazde autem po alkoholu ,ale to juz sie zatarlo-ale te grozby kierowalem w trakcie proby za jazde alkoholu(grzywna 5000zl zatarla sie rok od zaplaty-placilem w marcu 2023 wiec sie zatarlo w marcu 2024)ja tez wzialem adwokata.Przyznalem sie i go ku,r,w,e przeprosilem na policji.,i teraz moje pytania
1 Siedziec to wiem ze za to nie pojde,ale czy dostane grzywne czy zawiasy?
2 Ile sad mi przyzna do zaplaty?ja mysle ze kolo 20tys bo tak on bedzie chcial z 10,koszty za jego adwokata z 5 no i swojemu tez pewnie z 5
3To wlasciwie nie pytanie tylko stwierdzenie jaka przyjac taktyke na rozprawie?mowic ze on mnie prowokowal i wyzywal?Nie bo zaostrze jego i jego pelnomocnika ambicje..Niestety musze ku.r.w.e przeprosic w sadzie i udawac "skruche"
4 Ile to sie moze ciagnac?Ja bym chcial jak najkrocej przesluchanie na policji bylo w kwietniu w maju bylo badanie u psychiatry i cisza ,policjant mi mowil ze to z rok sie bedzie ciagnac
1 Siedziec to wiem ze za to nie pojde,ale czy dostane grzywne czy zawiasy?
2 Ile sad mi przyzna do zaplaty?ja mysle ze kolo 20tys bo tak on bedzie chcial z 10,koszty za jego adwokata z 5 no i swojemu tez pewnie z 5
3To wlasciwie nie pytanie tylko stwierdzenie jaka przyjac taktyke na rozprawie?mowic ze on mnie prowokowal i wyzywal?Nie bo zaostrze jego i jego pelnomocnika ambicje..Niestety musze ku.r.w.e przeprosic w sadzie i udawac "skruche"
4 Ile to sie moze ciagnac?Ja bym chcial jak najkrocej przesluchanie na policji bylo w kwietniu w maju bylo badanie u psychiatry i cisza ,policjant mi mowil ze to z rok sie bedzie ciagnac
1