Mamy przykładowo dwa specyfiki:
https://sklep.sfd.pl/Berkley&Jensen_Bezkaloryczny_olej_do_smażenia-opis914.html
https://sklep.sfd.pl/PAM_Conagra_Foods_PAM_cooking_spray-opis3211.html
1. Czym one się różnią poza marką, objętością i ceną? (PAM o wiele droższy).
Zastanawia mnie też skład:
olej rzepakowy, etanol, lecytyna sojowa, gaz nośny
2. Nie lepiej kupić olej rzepakowy w sklepie + pędzelek do rozprowadzania na np. mięsie?
3. Czym on się różni od oleju rzepakowego poza tym, że jest w spray'u?
4. Czy to nie jest chemia? I czy można na dłuższą metę używać?
5. Jak to jest, że te specyfiki nie zawierają kalorii skoro są na oleju rzepakowym, a jak wiemy olej ma ich sporo?
https://sklep.sfd.pl/Berkley&Jensen_Bezkaloryczny_olej_do_smażenia-opis914.html
https://sklep.sfd.pl/PAM_Conagra_Foods_PAM_cooking_spray-opis3211.html
1. Czym one się różnią poza marką, objętością i ceną? (PAM o wiele droższy).
Zastanawia mnie też skład:
olej rzepakowy, etanol, lecytyna sojowa, gaz nośny
2. Nie lepiej kupić olej rzepakowy w sklepie + pędzelek do rozprowadzania na np. mięsie?
3. Czym on się różni od oleju rzepakowego poza tym, że jest w spray'u?
4. Czy to nie jest chemia? I czy można na dłuższą metę używać?
5. Jak to jest, że te specyfiki nie zawierają kalorii skoro są na oleju rzepakowym, a jak wiemy olej ma ich sporo?