Witam,
Piszę do was z prośbą o pomoc w wyszukaniu dobrego sprzętu do treningu;
Niestety Jestem introwertykiem i nie lubię zatłoczonych miejsc takich jak siłownie;
Wiec bardzo was proszę o poradę co kupić do domowej siłowni - piwnica ;)
Budżet ok. 2000 zł
Wymiary piwnicy 1,90 m wysokości, szerokości około 2,5 m, a długość około 4 m ;
Ja sam mam 170 cm wzrostu waga 72 kg.
zanim napisałem to Nawet znalazłem temat DOMOWA SIŁOWNIA ale do tego czasu zapewne sporo się zmieniło;
Po allegro chodzą różne zestawy takie jak :
1. zestaw 1
2. zestaw 2 tutaj kupiłbym bez tego wyciągu i ewentualnie dokupił oddzielny - mocniejszy i przewiercił do ściany
ogólnie takich zestawów jest dużo, dużo wiecej różne ceny i warianty;
kolejnym zestawem który mnie zainteresował jest ten :
3. Zestaw 3
w domu posiadam jeszcze takie zginacze do trenowania przedramienia 10-40 kg no i w sumie to wszystko;
Drodzy Forumowicze, a wy co możecie doradzić ? Polecić ? co kupić ? macie może coś lepszego ? bo na siło
Piszę do was z prośbą o pomoc w wyszukaniu dobrego sprzętu do treningu;
Niestety Jestem introwertykiem i nie lubię zatłoczonych miejsc takich jak siłownie;
Wiec bardzo was proszę o poradę co kupić do domowej siłowni - piwnica ;)
Budżet ok. 2000 zł
Wymiary piwnicy 1,90 m wysokości, szerokości około 2,5 m, a długość około 4 m ;
Ja sam mam 170 cm wzrostu waga 72 kg.
zanim napisałem to Nawet znalazłem temat DOMOWA SIŁOWNIA ale do tego czasu zapewne sporo się zmieniło;
Po allegro chodzą różne zestawy takie jak :
1. zestaw 1
2. zestaw 2 tutaj kupiłbym bez tego wyciągu i ewentualnie dokupił oddzielny - mocniejszy i przewiercił do ściany
ogólnie takich zestawów jest dużo, dużo wiecej różne ceny i warianty;
kolejnym zestawem który mnie zainteresował jest ten :
3. Zestaw 3
w domu posiadam jeszcze takie zginacze do trenowania przedramienia 10-40 kg no i w sumie to wszystko;
Drodzy Forumowicze, a wy co możecie doradzić ? Polecić ? co kupić ? macie może coś lepszego ? bo na siło