Witam cwicze od miesiaca mma, najwiecej w parterze od tyg mam spuchniete lewe ucho, ta chrzastke i strasznie mnie boli ze nawet dotknac nie moge ;/ z treningu na trening coraz bardziej to sie nawarstwia, pytanie brzmi co z tym zrobic,czy to kalafior mi sie robi??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Możliwe, że kalafior- ale nie każde naruszenie małżowiny kończy się kalafiorem. Trenujesz od niedawna i uszy nie są przyzwyczajone. Wstrzymaj się z treningami moim zdaniem, bo będziesz nadal naruszał ucho. Dla mnie się to kiedyś kiepsko skończyło.
Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.
...
Napisał(a)
Najlepiej jakbys zdjecie pokazal. Jak boli ucho to niekoniecznie bedzie to kalafior ale jestes na dobrej drodze. Pozycz od kogos z klubu ochraniacze na uszy na ten czas jak cie boli i smigaj. Ja tak samo bylem glupi i nic z tym nie robilem i teraz zaluje...
Zmieniony przez - SiwYbks w dniu 2012-10-08 20:19:31
Zmieniony przez - SiwYbks w dniu 2012-10-08 20:19:31
...
Napisał(a)
Ochraniacza są ok, ale w sytuacji gdy już ma uszkodzone i opuchnięte ucho mogą się średnio sprawdzić.
"nie wchodzi w grę przerwanie treningu"- Twoja sprawa, ale możesz pogłębiać uraz. Czasami lepiej odpuścić.
"nie wchodzi w grę przerwanie treningu"- Twoja sprawa, ale możesz pogłębiać uraz. Czasami lepiej odpuścić.
Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
...
Napisał(a)
kumple z treningu mowili ze mam sobie krew strzykawka odciagnac, co sadzicie ?
...
Napisał(a)
ddkrpkniestety nie wchodzi w gre przerwanie treningu ;///
Jajka Ci odpadną jak sobie przerwę od treningów zrobisz?
...
Napisał(a)
Ja sądzę że zabiegi dokonywane strzykawką na własnym uchu sobie daruj. Jeżeli możesz to idź do lekarza- pierwszego kontaktu, sportowego lub larybgologa.
...
Napisał(a)
Dopiero zaczolem trenowac strasznie sie w to zaangazowalem, stalo sie to moja pasja nr1 nie poddam sie tak latwo, chce znalesc jakis inny sposob na to ucho
...
Napisał(a)
to albo odpusc na chwile treningi. Innej opcji nie ma
Zmieniony przez - SiwYbks w dniu 2012-10-08 20:27:40
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!