Siema. Korzystał ktoś z usług trenerskich squat and milk? I czy cena 250 zł za stały kontakt to dobra cena.?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeżeli jest to trener, który ma założoną działalność, to na pewno ma też wizytówkę w google, a pod nią opinie.
Jak się nie mylę kolega jest związany z konkurencyjnym portalem, także na sfd raczej opinii o nim nie znajdziesz.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2019-06-13 16:02:01

Jak się nie mylę kolega jest związany z konkurencyjnym portalem, także na sfd raczej opinii o nim nie znajdziesz.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2019-06-13 16:02:01
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Napisz co ta cena obejmuje ?? Plan treningowy ? , plan żywieniowy , suplementacje . Czy jest Kopiuj wklej czy mocno indywidualne wszystko po bardzo obszernym wywiadzie itp
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Ma on 10 letni staż. Wiele wykładów zaliczonych obecnych i biernych. Współpracuje z wieloma innymi trenerami (szmexy WK itd. Koszt obejmuje plan dietetyczny akurat tego nie potrzebuje plan treningowy i stały kontakt przez fb lub te inne wiadomości. Ma on kanał na Yt, którego merytoryka bardzo mi się podoba oraz mam podobne zdanie do niego
...
Napisał(a)
Chcesz to się zapisz, najwyzej stracisz 250 zł jak Ci coś nie bedzie odpowiadało.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!