Witam,
jestem zainteresowany tym stołem, dla ułatwienia link:
http://www.marbo-sport.pl/stol-do-armwrestlingu-silowania-na-reke-mc-t001.html
Mam jednak kilka pytań odnośnie sprzętu:
1. czy można u was dokupić takie ochraniacze na nogi do tego stołu, bo w oryginalnych stołach nogi tych stołów są zabezpieczone.
coś jak na tym obrazku:
wiem że na foto jakiś inny stół ale akurat takie zdjęcie znalazłem.
2. Rączki - zastanawiam się czy istnieje możliwość że z czasem będą się wyrabiać i kołysać na boki. Zdaje sobie sprawę, że pewnie mocno są obecnie zamontowane ale czy zastosowany montaż jest wystarczający na dłuższe użytkowanie?
3. Zmiana z prawo- na lewo-ręczne użytkowanie. Na stronie przedmiotu napisaliście że jest możliwość zmiany. Jednak na zdjęciach nie widać praktycznej zmiany, tzn w jaki sposób sie ona odbywa. Chodzi mi tu także o wykonanie tych podłokietników i poduszek ze strony praktyczności.
Reasumując, ten stół wygląda stabilnie i jest zgodny ze standardami WAF (a to ważne). Jednak jest dość kosztowny i chciałbym wcześniej poznać wszelkie szczegóły dotyczące takiej inwestycji. Jest możliwość rozszerzenia strony przedmiotu o dodatkowe informacje/ zdjęcia lub nawet filmiki?
Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś z firmy pomoże mi dowiedzieć się więcej i odpowie mi na moje pytania.
Ale się rozpisałem
ale to już koniec
pzdr
PS.
zauważyłem błąd na stronie.
nie wiem czy jest to tylko graficzny błąd czy błąd w waszej konstrukcji stołu:
wasze poduszki są wg opisu szersze i dłuższe niż oryginały o 1 cm.
oryginalne wymiary:
wasze wymiary:
szer.: zamiast 6,1 [cm] powinno być 5,1 [cm]
dług.: zamiast 36,6 [cm] powinno być 35,6 [cm]
i dodatkowo: wasza rączka ma o 1 [mm] większą średnicę - ale to akurat minimalna różnica.
Zmieniony przez - TOYSY w dniu 2011-08-07 22:22:41
Zmieniony przez - TOYSY w dniu 2011-08-07 22:23:56
Zmieniony przez - TOYSY w dniu 2011-08-07 22:25:44

jestem zainteresowany tym stołem, dla ułatwienia link:
http://www.marbo-sport.pl/stol-do-armwrestlingu-silowania-na-reke-mc-t001.html
Mam jednak kilka pytań odnośnie sprzętu:
1. czy można u was dokupić takie ochraniacze na nogi do tego stołu, bo w oryginalnych stołach nogi tych stołów są zabezpieczone.
coś jak na tym obrazku:

wiem że na foto jakiś inny stół ale akurat takie zdjęcie znalazłem.
2. Rączki - zastanawiam się czy istnieje możliwość że z czasem będą się wyrabiać i kołysać na boki. Zdaje sobie sprawę, że pewnie mocno są obecnie zamontowane ale czy zastosowany montaż jest wystarczający na dłuższe użytkowanie?
3. Zmiana z prawo- na lewo-ręczne użytkowanie. Na stronie przedmiotu napisaliście że jest możliwość zmiany. Jednak na zdjęciach nie widać praktycznej zmiany, tzn w jaki sposób sie ona odbywa. Chodzi mi tu także o wykonanie tych podłokietników i poduszek ze strony praktyczności.
Reasumując, ten stół wygląda stabilnie i jest zgodny ze standardami WAF (a to ważne). Jednak jest dość kosztowny i chciałbym wcześniej poznać wszelkie szczegóły dotyczące takiej inwestycji. Jest możliwość rozszerzenia strony przedmiotu o dodatkowe informacje/ zdjęcia lub nawet filmiki?
Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś z firmy pomoże mi dowiedzieć się więcej i odpowie mi na moje pytania.
Ale się rozpisałem

pzdr
PS.
zauważyłem błąd na stronie.
nie wiem czy jest to tylko graficzny błąd czy błąd w waszej konstrukcji stołu:
wasze poduszki są wg opisu szersze i dłuższe niż oryginały o 1 cm.
oryginalne wymiary:

wasze wymiary:

szer.: zamiast 6,1 [cm] powinno być 5,1 [cm]
dług.: zamiast 36,6 [cm] powinno być 35,6 [cm]
i dodatkowo: wasza rączka ma o 1 [mm] większą średnicę - ale to akurat minimalna różnica.

Zmieniony przez - TOYSY w dniu 2011-08-07 22:22:41
Zmieniony przez - TOYSY w dniu 2011-08-07 22:23:56
Zmieniony przez - TOYSY w dniu 2011-08-07 22:25:44