Szacuny
1
Napisanych postów
37
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
460
Witam. Mam problem ponieważ jakiś czas temu gdy broniłem na bramce rzucając się na piłkę, kolega kopną mnie w łokieć. Sam łokieć mnie nie boli lecz jego wnętrze. mogę wyprostować rękę lecz gdy robie to do samego końca czuję paraliżujący ból. Nie jestem w stanie nawet wyrzucić piłki ręką. Poza tym nie odczuwam stałego bólu. Nie byłem u lekarza. czy według Was pomogą jakieś maści lub innego rodzaju leki? Prosze o rady. pozdrawiam
Szacuny
1
Napisanych postów
57
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2588
Witam. Mam problem ponieważ jakiś czas temu gdy broniłem na bramce rzucając się na piłkę, kolega kopną mnie w łokieć. Sam łokieć mnie nie boli lecz jego wnętrze. mogę wyprostować rękę lecz gdy robie to do samego końca czuję paraliżujący ból. Nie jestem w stanie nawet wyrzucić piłki ręką. Poza tym nie odczuwam stałego bólu. Nie byłem u lekarza. czy według Was pomogą jakieś maści lub innego rodzaju leki? Prosze o rady. pozdrawiam
Hej miałam podobnie jak ty. Z lewym łokciem,uderzyłam się tak mocno, ze nie mogłam miec wyprostowanej reki zaraz pojawial sie mocny bólw łokciu, tak samo przy całkiem zgiętej rece. Musialam miec tak lekko zgieta wtedy nic niebolało. Przeszło mi to po 3-4 tyg., eh czesto ten bol powraca,załuje ze nie poszłam wtedy do lekarza;/.