Witam, tydzien temu dostalem mocnego sierpa w tyl zuchwy bylem zrobic przeswietlenie ale lekarz mowil ze nie widzi nic na zdjeciu i wszystko jest ok. Nie martwilbym sie ale troche juz minelo i dalej mam jeszcze spuchniete na dodatek jak gryze cos na lewa strone (dostalem w prawą) to strzela mi z prawej strony. Czy to normalne ? Po zejsciu opuchizny wszystko wroci do normy?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ch** wie. Pewnie masz raka jąder.
PS. Postawienie pewnej diagnozy z opisu przez internet jest niemożliwe.
PS. Postawienie pewnej diagnozy z opisu przez internet jest niemożliwe.
1
...
Napisał(a)
jak strzela podczas jedzenia i po tygodniu jest ciagle opuchniete, to jak radzi SzK zmien lekarza. Moze ma racje, ze nie widac nic na zdjeciu i nie jest zlamana, ale moze byc zwichnieta.
PS Pogratulowales koledze mocnego lewego sierpa? :)
PS Pogratulowales koledze mocnego lewego sierpa? :)
Hard work beats talent when talent doesn't work hard
...
Napisał(a)
Mogą być problemy z regeneracją, bo wiele osób w wyniku stresu zaciska bezwiednie szczęki. Nawet w nocy. Można się wtedy z taką kontuzją bujać miesiącami. Kiedyś tak miałem.
Zmieniony przez - Ernesto_Mendoza w dniu 2018-01-08 15:26:07
1
...
Napisał(a)
Ernesto_MendozaMogą być problemy z regeneracją, bo wiele osób w wyniku stresu zaciska bezwiednie szczęki. Nawet w nocy. Można się wtedy z taką kontuzją bujać miesiącami. Kiedyś tak miałem.
W poprzednim tygodniu bylem u dentysty i mowie, ze chyba co z zebem jest nie tak, ktory latala przed kilkoma miesiacami, bo mnie dziaslo boli i krwawi, a rano mam bol szczeki po prawej strone. Ona stwierdzila uwaga HIT! Ze bol szczeki mam, bo w nocy zagryzam mocno szczeki i moge u niej zamowic szyne przeciw zgrzytaniu (luzne tlumachenie), w cenie 100€. Mowie do niej, no nie ma jakby problemu, ale czy nie powinno mnie bolec w takim razie z obu storn?! Zaczela wymslac historie niestworzone, wiec pytam sie jak to wyglada? A to wyglada jak szczeke do sportow walki!!! Mowie do niej. To ja dziekuje mam w domu 3 sztuki dobrej jakosci i to zelowe dr Schock za 30€ :P
Musze zmienic dentyste, a wracajac do tematu. Niech cie ktos w nocy obczaji faktycznie, czy zaciskasz zeby :P albo sprobuj przespac sie z szczeka :P ja sie jeszcze nie odwazylem lol
Hard work beats talent when talent doesn't work hard
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Technika ze sportów walki z punktu widzenia fizyki ,biomechaniki
Następny temat