Witam
Sprzedam stabilizator stawu kolanowego firmy Don Joy,model 4titude.Osobom siedzacym w temacie nie trzeba przedstawiac amerykanskiej firmy Don Joy,specjalizujacej sie w produkcji specjalnie wzmacnianego sprzetu ortopedycznego dla sportowcow.W Polsce sprzet tej firmy jest importowany i dostepny w regularnej sprzedazy tylko i wylacznie w jednym sklepie,w Katowicach.
Sprzedawany przeze mnie model to 4titude,rozmiar M,noga lewa(dobor rozmiaru na podstawie pomiaru obwodu uda wykonanego 15cm powyzej rzepki.rozmiar M to obwody od 47 do 53cm).Zakupiony zostal we wrzesniu zeszlego roku i uzywany byl przez okolo 3-4 miesiace po rekonstrukcji wiezadla krzyzowego przedniego.Stan idealny,sklepowy zestaw-tj stabilizator,poduszki boczne,kliny do regulacji kąta zgiecia i wyprostu,instrukcja obsługi.Mi juz na szczescie nie jest potrzebny,ale napewno przyda sie osobie planujacej rekonstrukcje ACL.Cena nowego sprzetu to 1400zł,moja propozycja to około 500zł.Dołączam zdjecie pogladowe,jesli bedzie zainteresowanie,to wstawie prawdziwe fotki sprzetu.Pozdrawiam
Zmieniony przez - Vayo w dniu 2010-04-05 19:16:06