Szacuny
2
Napisanych postów
203
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1360
Witam
Dostalem w paczce z USA suplement o nazwie Stacker 2, pisze tam Wolrd's Strongest Fat Burner! Szukalem w wyszukiwarkach ale nic konkretnego nie znalazlem. Chcialbym sie dowiedziec dokladnie co to za suplement, czego mozna sie po nim spodziewac, jak go uzywac, Tylko nie piszcie "jest to spalacz tluszczu" bo tyle to i ja wiem :) Podaje linki do fotek przodu i napisow na etykiecie w wysokiej jakosci:
Szacuny
15
Napisanych postów
410
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4791
1 kapsułka po posiłku
Nie przekraczać 3 dziennie.
Nie bierz jeśli jesteś w ciąży J
Spalacz bez efedryny ale z kofeiną, przed którą przestrzega producent .
Pomoże Ci kontrolować apetyt i zredukować ochotę na jedzenie (taki przynajmniej jest opis)
http://www.fixfitness.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=16
Szacuny
14
Napisanych postów
1863
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
38927
NIc ciekawego a cena tez pozostawia wiele do życzenia.
jak bym miał wybierać to wybrał bym TS Olimpa
"..o tutaj jest fulu wypas na witamince widac ze jestes bo pucuchy jak u chomika
normalnie powiedz ziomek co,wstrzykiwales zeby tak na rylku fajnie opuchnonc wodom
to se takie rozpiszemy podobne bo to od razu budzi respekt na dzielnicy jak z
rentencjom na mordzie sie,kolesie bujajom od razu widac ze konkret ekipa..." by bamber16
Szacuny
2
Napisanych postów
203
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1360
sogi macie, ale chcialbym sie jeszcze dowiedziec czy jakbym bral 2 kapsulki to czy pojdzie cosna rzezbie, jezeli tak to mniej wiecej ile, bo widomo ze to zalezy od organizmu
Szacuny
2
Napisanych postów
203
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1360
heh ja nie planowalem zakupu spalacza tluszczu, mowie ze dostalem to w paczce swiatecznej od rodziny z usa, mozliwe ze mialo to byc dla mojej mamy na "udchudzanie" ale skoro mozna by zrobic z tego uzytek to chcialbym wiedziec poprostu czego sie moge po tym spodziewac :]
Szacuny
2
Napisanych postów
203
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1360
hehe to majac chrzestna w usa moge sobie zalatwic amerykanskie suple hehe za chwile bede dzwonic i zamowic storma uniwersala zeby chrzestna wyslala w paczce na wielkanos :)